• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Zomer pakketten

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zinnenprikkelend zomer pakket van DeBakkerij

Prikkel uw zinnen deze zomer met een zomer pakket van DeBakkerij! Want met een zonnig pakket kan de zomer pas écht beginnen! Het zijn verrassende pakketten om cadeau te doen aan werknemers, relaties of klanten. Of wat dacht u van een zomerse verrassing voor uw hele afdeling?

Een jaar hard werken verdient een goede zomervakantie. En die start pas echt goed met een zomers cadeau. In een zomer pakket van DeBakkerij zitten de heerlijkste borrelplankjes, borrelnootjes, zoutjes, broodsticks, tapenade of brownies. Als dat geen leuk cadeau is! Kies voor een non-alcoholische frisdrank of een lekker glas wijn om uw pakket af te maken. Natuurlijk is er ook aan vermaak gedacht! U heeft keuze uit een zomerse strandbal, een set spelkaarten, een vrolijke frisbee of een sportieve beach tennis set. Het zomerpakket komt bovendien in een kleurige koeltas of strandtas!

Maak van uw zomer pakket een persoonlijk cadeau

Gaat u in gedachten mee op vakantie? Dat kan! Want u kunt uw zomer pakket persoonlijk maken met een gepersonaliseerd etiket, een eigen logo of een persoonlijk bericht. U kunt uw klanten, relaties of werknemers ook een leuke vakantie toewensen met een persoonlijk bericht! Origineler kan haast niet!

Een zomer pakket bestellen was nog nooit zo makkelijk

Vanuit uw luie strandstoel een zomer pakket bestellen; het was nog nooit zo makkelijk! Laat ons weten welk zomer pakket u wilt versturen en hoeveel mensen u daarmee blij wilt maken. Laat ons daarna weten of u kiest voor een persoonlijk bericht, een eigen logo of een leuk etiket. Druk op de knop en vraag een offerte bij ons aan. Wij sturen u binnen een werkdag een prijsvoorstel voor uw bestelling toe. Na uw goedkeuring gaan we voor u aan de slag, en regelen we dat de zomer écht kan beginnen! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of bij vragen. De medewerkers van DeBakkerij staan voor u klaar om het meest verrassende zomer pakket voor u te vinden!