• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Zomer pakketten

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zonnig zomerpakket als relatiegeschenk

Met een zomerpakket als relatiegeschenk kan de zomer pas écht beginnen! Bij DeBakkerij.com hebben wij een ruim assortiment aan verrassende zomerpakketten. Ideaal om tijdens de zomermaanden cadeau te doen aan uw personeel, klanten of relaties. Wat dacht u van een heerlijk pakket met hapjes voor bij de borrel? Of kiest u liever voor een pakket met verse bakkerijproducten, zoals gevulde koeken of stroopwafels? Natuurlijk is er ook aan vermaak gedacht! U heeft keuze uit een strandbal, een set speelkaarten, een vrolijke frisbee of een sportieve beachballset. Bovendien kunt u sommige zomerpakketten door de brievenbus laten bezorgen. Ideaal voor thuiswerkers, online borrels, of om zomaar uw personeel te verrassen. Welk zomerpakket u voor uw personeel ook kiest, het zal ongetwijfeld in de smaak vallen!

Geef een zomerpakket aan uw personeel

Zoekt u een origineel cadeau om uw personeel te bedanken voor hun inzet bij uw bedrijf? Geef uw personeel een zomerpakket cadeau! Onze pakketten zijn leuk om te geven, maar uiteraard nog leuker om te krijgen. Helemaal als u uw zomerpakket personaliseert. Bijvoorbeeld met een eigen logo of met een persoonlijke boodschap om uw personeel een fijne vakantieperiode te wensen. Zo maakt u het zomerpakket nog persoonlijker. 

De lekkerste zomerpakketten door de brievenbus bezorgd

Wij kunnen onze heerlijke zomerpakketten ook bij uw zakenrelaties door de brievenbus bezorgen. Zoutjes, worstjes, koekjes, frisdrank of zelfs een alcoholische versnapering: u vindt het in onze zomerse brievenbusgeschenken. Onze zomerpakketten bevatten dus voor ieder wat wils! Leuk om te krijgen maar ook voordelig om te geven! De zomer-brievenbuspakketten zijn namelijk goedkoper om te laten bezorgen dan reguliere pakketten. Zo heeft u met een brievenbus-zomerpakket een verrassend, lekker én voordelig relatiegeschenk.

Zelf uw zomerpakket samenstellen bij DeBakkerij.com

Onze zomerpakketten zijn met zorg samengesteld. Ze bevatten alles wat je nodig hebt om te genieten van een heerlijke zomerdag aan het strand, bij een zwembad, in het park, of gewoon thuis. Ons assortiment aan zomerpakketten voor personeel en zakelijke relaties bevat voor ieder wat wils. Zowel voor de alcoholvrije genieters als voor de echte borrelliefhebbers zijn deze zomerpakketten een echte traktatie. Zo kunt u kiezen uit pakketten met non-alcoholische frisdranken, maar ook uit pakketten met daarin een alcoholische versnapering zoals een lekker glas wijn, zomerse cocktail of verfrissend limoncello-ijsje. Met ons ruime assortiment aan kant-en-klare zomerpakketten vindt u altijd wel iets wat bij u past. Wilt u toch liever zelf uw zomerpakket samenstellen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om het meest verrassende zomerpakket voor uw personeel of zakenrelaties te vinden!