• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Zomer brievenbusgeschenk

31 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

31 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zonnig zomer brievenbusgeschenk van DeBakkerij

Zon door de brievenbus met dit zomer brievenbusgeschenk van de Bakkerij! Heeft u er al eens aan gedacht om uw personeel, relaties of klanten te verrassen met een zomerpakket per briefpost? Dat kan namelijk! Een zomer brievenbusgeschenk is een verrassend cadeau om naar klanten of relaties te sturen en hen te bedanken voor een jaar hard werken. Het is de zonnigste verrassing per post om de zomer mee te starten!

Zoutjes, worstjes, koekjes, frisdrank of zelfs een alcoholische versnapering: u vindt het in een zomer brievenbusgeschenk van DeBakkerij. Voor elke levensgenieter is er in de zomer wel een mooi geschenk te vinden! Kiest u daarbij voor een leuke strandbal, een nylon frisbee of geeft u spelkaarten cadeau? Kent u echte borrelaars? Kies dan voor een limoncello ijsje of lekkere zomerse Sangria!

Een persoonlijk zomer brievenbusgeschenk

Natuurlijk verstuurt u uw zomer brievenbusgeschenk niet anoniem! U wilt uw werknemers, relaties of klanten toch liever persoonlijk een fijne vakantie wensen? Dat begrijpen wij! En daarom is er de mogelijkheid om uw cadeau te personaliseren met een leuk etiket, een eigen logo of een persoonlijke groet!

Bestel nu makkelijk een zomer brievenbusgeschenk

Natuurlijk begint de zomer pas écht met een zomer brievenbusgeschenk! En dat bestelt u heel makkelijk online vanuit uw eigen (strand)stoel! Maak uw keuze uit de zonnige pakketten die u op deze pagina ziet staan. Geef ons uw logo, etiket of persoonlijke boodschap door. Laat ons weten hoeveel mensen u wilt verrassen. Met één druk op de knop vraagt u een offerte aan voor uw bestelling. U ontvangt dan zo snel mogelijk een voorstel van ons. Versturen naar meerdere adressen? Geen probleem! Persoonlijk advies of vragen? Ook geen probleem! Mail of bel ons, wij helpen u graag met het bestellen van een zomer brievengeschenk!