• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Zomer

Producten 1-32 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heerlijk zomerpakket van DeBakkerij

Het wordt een heerlijke zomer met een zomerpakket van DeBakkerij! Ga lekker naar het strand of naar het park met een zomerse koeltas met fruitwater, borrelnootjes, brownies, broodsticks en tapenade. Of bent u een echte borrelaar en gaat u voor een borrelplank, zoutjes en witte wijn? Van verveling is geen sprake, aan vermaak is gedacht. Kiest u voor de felgekleurde strandbal, spelkaarten, frisbee of beachtennis set? Wat u ook kiest, met een zomerpakket van de Bakkerij gaat u ontspannen de zomer in!

Gunt u uw werknemers of relaties een leuk dagje uit? Of een originele verrassing om mee te nemen op vakantie? Dan doet u een zonnig zomerpakket cadeau. De zomerpakketten van de Bakkerij zijn heel geschikt om mee te nemen of uit te delen tijdens een personeelsdag. Dat geldt natuurlijk ook voor teamuitjes naar het strand of naar het park. Of een dagje weg met de sportvereniging. Voor iedereen en voor elke wens is er een geschikt zomerpakket. Welk zonnig pakket kiest u?

Een zomerpakket met persoonlijk logo

Een zomerpakket is ontzettend leuk om te krijgen. Het zomerse tintje is er al, nu nog het persoonlijke tintje! Personaliseer uw zomerpakket daarom met een eigen logo of een persoonlijk etiket. Kleine kans dat uw werknemers, relaties of klanten u deze zomer vergeten!

Een zomerpakket als brievenbusgeschenk

Ook kleine cadeautjes kunnen een groots gebaar zijn! Kies daarom voor een zomerpakketje als brievenbusgeschenk. Daarmee maakt u de start van de zomer nóg zonniger voor uw personeel, relaties of klanten. Want wat is er nu leuker om te krijgen dan een brievenbuspakketje met iets lekkers, een strandbal, nylon frisbee of een set speelkaarten? Voor de echte borrelaars kunt u zelfs gin-tonic ijsjes, limoncello ijsjes, witte wijn of Sangria toevoegen!

Regel snel uw zomerpakket voor de beste start van de zomer

Het bestellen van een zomerpakket van de Bakkerij is net zo makkelijk en ontspannen als de zomer zelf! Kies uw zomerpakket en laat ons weten hoe u dit wilt personaliseren met logo of etiket. Vraag dan uw offerte aan. U ontvangt binnen een dag een voorstel van ons. Wilt u liever een advies op maat of heeft u een grote order? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het bestellen van een zonnig zomerpakket van DeBakkerij!