• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Strooigoed & Pepernoten

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Strooigoed en pepernoten van DeBakkerij

Met strooigoed en pepernoten maakt u er een echt Sinterklaasfeest van! Feestelijke confetti, maar dan met een ambachtelijke smaak! Kruidnoten, snoepgoed, los of in uitdeelzakjes; bij DeBakkerij heeft u ruime keuze!

Sinterklaas op kantoor

Viert u op kantoor Sinterklaas met uw personeel? Zet dan een paar mooie weckpotten neer met kruidnoten. Of speelt u de sint voor uw klanten of relaties dit jaar? Doe hen dan een Sint doos met pepernoten en amandelstaaf cadeau. Pakt u het groots aan? Dan kiest u voor een ruime hoeveelheid strooigoed van ons eigen merk. Met 50 kilo maakt u beslist indruk. Hoe u de komst van de Goedheiligman ook viert, wij verzorgen voor u de sfeer van Sinterklaasavond!

Strooigoed en pepernoten met uw eigen logo

Zorg ervoor dat u herinnerd wordt. Wist u dat ook persoonlijke Sinterklaascadeaus goed zijn voor het vergroten van uw naamsbekendheid? Bij DeBakkerij kunt u uw strooigoed laten personaliseren. Zo kunt u strooigoed in weckpotten met uw bedrijfslogo bestellen. Of wat dacht u van dozen met uitdeelzakjes en een persoonlijke noot? Leuk om neer te zetten in de kantine, op kantoor, of op uw feestlocatie.

Pepernoten en strooigoed bestellen

Hoe u 50 kilo strooigoed in huis haalt? Of die lekkere uitdeelzakjes met chocolade kruidnoten? Dat is niet moeilijk:

 • Maak eerst uw keuze uit ons ruime assortiment.
 • Vertel ons daarna hoe u uw bestelling wilt personaliseren. Kiest u voor een etiket met logo, een Sintkaart of Sinterklaasgedicht?
 • Vraag dan met 1 druk op de knop een vrijblijvende offerte aan.
 • Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd, sturen wij u binnen één werkdag een prijsopgave. Na uw goedkeuring gaan wij graag voor u aan de slag.

  Bespreekt u liever eerst persoonlijk uw wensen met een van de medewerkers van DeBakkerij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij uw keuze voor strooigoed, snoepgoed en pepernoten.