• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Speculaas & speculaaspoppen

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Speculaas en speculaaspoppen van DeBakkerij

Wat een nostalgie, deze speculaaspoppen van DeBakkerij! Speculaas is het geschikte geschenk voor uw klanten, relaties of werknemers. Want zeg nu zelf, speculaas en Sinterklaas horen toch gewoon bij elkaar?

Nostalgische speculaaspoppen

Weet u nog hoe het vroeger was? Heerlijk avondje was gekomen, met warme chocolademelk en speculaas! Herinnert u zich nog de geur van ambachtelijk speculaas, gevuld met amandelspijs? Er was toch niets heerlijker dan dat? Natuurlijk gunt u uw werknemers, relaties en klanten dat ook. Kies daarom voor een speculaas relatiegeschenk van DeBakkerij.

Grote speculaaspoppen, kleine speculaaspopjes, speculaastaart en speculaasstaven, u vindt het allemaal bij DeBakkerij. U kunt zelfs kiezen voor een Sinterklaas brievenbuspakket om de mensen op afstand blij te verrassen dit jaar.

Een eigen speculaaspop

Hoe leuk is het om een persoonlijk cadeau te geven! Dat doet u met een luxe doos met een eigen logo of een persoonlijk kaartje. Zo maakt u uw verrassing extra feestelijk. U kunt uw verrassing heel makkelijk persoonlijk maken. Wanneer u een bestelling doet, geeft u uw voorkeuren aan ons door. Wij zorgen dan voor de rest.

Sinterklaas speculaas voor iedereen

Uw speculaas cadeau mag niet ontbreken in de zak van de Sint! Heeft u dit jaar een bedrijfsfeest? Een Sinterklaasfeest op kantoor of een avondje met de sportclub? Zorg er dan voor dat u voor iedereen iets lekkers heeft. Wonen uw klanten of werknemers iets verder weg? Dan kunt u uw cadeau gewoon per post versturen. Onze brievenbuspakketten passen gewoon in de brievenbus. Lage portokosten, en dus vriendelijk voor uw portemonnee. De Sint wil toch niemand overslaan dit jaar?

Bestel nu Sinterklaas speculaas en sla niemand over

Juist omdat de Sint niemand over wil slaan dit jaar, is het bestellen van uw Sintcadeau heel makkelijk:

 • Kies uw cadeau uit onze heerlijke producten
 • Laat ons weten hoe u uw cadeau wilt personaliseren
 • Geef aan hoeveel speculaas u nodig heeft
 • Vraag de offerte aan
 • Na het aanvragen van de offerte krijgt u van ons binnen één dag een prijsvoorstel. Bestelt u in grote aantallen of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op. We staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het meest geschikte speculaas cadeau.