• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Speculaas & speculaaspoppen

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Speculaas en speculaaspoppen van DeBakkerij

De speculaaspoppen van DeBakkerij.com brengen waarschijnlijk een hoop nostalgie met zich mee. Wilt u uw klanten, zakelijke relaties of werknemerseen leuke verrassing geven? Dan zijn de speculaaspoppen en andere lekkernijen van speculaas het ideale geschenk. U kunt deze speculaaspoppen ook versturen per post. Want zeg nu zelf, speculaas en Sinterklaas horen toch gewoon bij elkaar?

Alle soorten speculaas 

Weet u nog hoe het vroeger was? Het heerlijk avondje was gekomen, met warme chocolademelk en speculaas! U gunt uw personeel en zakelijke relaties graag ook weer zo’n nostalgische pakjesavond. Om u hierbij te helpen, kunt u kunt bij DeBakkerij terecht voor diverse relatiegeschenken van speculaas. Van kleine tot grote speculaaspoppen tot speculaasbrokken en gevulde speculaas. Naast speculaas kunt u ook banketletters, chocoladeletters en Sinterklaaspakketten geven aan uw gewaardeerde personeel of zakelijke partners. 

Speculaas(poppen) met logo 

Uw collega’s zullen het zeker waarderen wanneer ze een lekkernij van speculaas krijgen met Sinterklaas. Ze vinden het waarschijnlijk nog leuker als ze een persoonlijk cadeau krijgen. U kunt via Debakkerij.com een luxe doos met speculaas bestellen met het logo van uw bedrijf en een persoonlijk kaartje. Zo maakt u uw verrassing extra feestelijk. U kunt uw verrassing heel makkelijk persoonlijk maken. Wanneer u een bestelling doet, geeft u uw voorkeuren aan ons door. Wij zorgen dan voor de rest.

Laat uw speculaas(pop) bezorgen

Uw speculaas-cadeau mag niet ontbreken in de zak van de Sint! Heeft u dit jaar een bedrijfsfeest? Een Sinterklaasfeest op kantoor of een avondje met de sportclub? Zorg er dan voor dat u voor iedereen iets lekkers heeft. Wonen uw klanten of werknemers iets verder weg? Dan kunt u uw cadeau gewoon per post versturen. U geeft bijvoorbeeld eenvoudig een speculaastaart brievenbuspakket of een ander Sinterklaas brievenbusgeschenk mee met de postbezorger en zij zorgen dat uw werknemer of zakelijke relatie een leuke pakjesavond heeft. Een speculaaspop versturen was nog nooit zo makkelijk.  

Bestel nu een relatiegeschenk van speculaas en sla niemand over

Juist omdat de Sint niemand over wil slaan dit jaar, is het bestellen van uw Sintcadeau heel makkelijk:

 • Kies uw cadeau van speculaas uit ons heerlijke assortiment

 • Laat ons weten hoe u uw cadeau wilt personaliseren

 • Geef aan hoeveel speculaas u nodig heeft

 • Vraag de offerte aan

Na het aanvragen van de offerte krijgt u van ons binnen één dag een prijsvoorstel. Bestelt u in grote aantallen of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op. We staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het meest geschikte speculaas-cadeau.