• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Sinterklaas pakketten

Producten 1-32 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verras uw personeel en relaties met de leukste sinterklaaspakketten

Het heerlijk avondje is gekomen met de sinterklaaspakketten van DeBakkerij.com! Met deze feestelijke sinterklaaspakketten maakt u er een onvergetelijke avond van voor uw personeel, klanten en relaties. De verrassende pakketten zijn gevuld met allerlei lekkers dat direct vers uit de bakkerij wordt geleverd. Kruidnootjes, amandelstaven, chocolademunten, schuimpjes en ander strooigoed… het kan niet op voor de Sint! Onze sinterklaaspakketten zijn geschikt voor jong en oud, en een must-have surprise op sinterklaasavond.

Laat eenvoudig uw sinterklaaspakket bezorgen

U kunt de sinterklaaspakketten zelf uitdelen op de werkvloer, maar u kunt er ook voor kiezen om ze te laten bezorgen bij uw personeel of zakenrelaties. Grote bestellingen of meerdere verzendadressen zijn voor ons geen enkel probleem. U vraagt met één druk op de knop vrijblijvend een offerte aan. Wilt u de sinterklaaspakketten een persoonlijke touch geven? Wij bieden de optie aan om uw verrassing te personaliseren met een eigen logo of een sintgedicht. Daarmee valt u op en zorgt u ervoor dat niemand uw sinterklaasgeschenk ooit vergeet. Want een persoonlijk cadeau, dat is pas écht een verrassing.

Sinterklaaspakketten voor elk budget

Op DeBakkerij.com kunt u een sinterklaaspakket voor uw personeel bestellen dat aansluit op uw budget. Of u nu een klein of groot budget heeft: bij ons vindt u altijd een geschikt relatiecadeau. Zo hebben wij verschillende jute uitdeelzakjes met kleine lekkernijen zoals pepernoten, chocoladeletters, chocolademunten of schuimpjes. Perfect als kleinigheidje om uw klanten of personeel mee te verrassen. Wilt u het dit jaar grootser aanpakken? Dan kunt u ook kiezen voor onze sintdozen vol met de lekkerste sinterklaasproducten zoals een roomboter banketletter of chocoladekruidnoten. Onze producten worden direct vers uit de bakkerij geleverd, zodat u zeker weet dat de geschenken in de smaak zullen vallen.

Een sinterklaaspakket bestellen

Het bestellen van een sinterklaaspakket op DeBakkerij.com gaat heel eenvoudig. U bestelt de lekkerste sinterklaaspakketten voor uw personeel, klanten of zakenrelaties in vier eenvoudige stappen:

 1. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment aan sinterklaaspakketten.

 2. Laat ons weten of u uw sinterklaaspakket wilt personaliseren. Kiest u voor een luxe doos met logo of voor een persoonlijk kaartje?

 3. Laat ons weten hoeveel pakketten u nodig heeft.

 4. Druk op de knop en vraag uw offerte aan.

Door ons uitgebreide assortiment kunt u altijd wel iets vinden dat bij u past. Heeft u toch andere wensen? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw perfecte sintpakket!