• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Sinterklaas brievenbusgeschenk

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sinterklaas-kado’s voor in de brievenbus

Oh, kom maar eens kijken… wat er in de brievenbus zit! Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor Sinterklaas? Denk dan ook eens aan een sinterklaas-kado voor in de brievenbus! Wat dacht u van heerlijke sinterklaaspralines of een versgebakken speculaas-taart? Onze lekkernijen worden ambachtelijk bereid en vers bezorgd. Maak uw keuze en wij regelen de rest. Jong of oud, man of vrouw, bij DeBakkerij.com vindt u voor ieder wat wils. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Feestelijke sinterklaas-kado’s voor door de brievenbus

Wie kan het zich niet herinneren: tijdens sinterklaasavond vol spanning wachten op het geklop op de deur, om vervolgens een zak vol met leuks en lekkers te krijgen. Dat gunt u anderen toch ook? Doe daarom uw personeel of werkrelaties een sinterklaaspakket voor door de brievenbus cadeau! Van pepernoten tot chocoladeletters, en van chocolademunten tot speculaaspoppen: wij hebben de lekkerste sinterklaas-kado’s voor door de brievenbus in huis.

Een brievenbus sinterklaasgeschenk bestellen

Maak uw keuze uit onze sinterklaasgeschenken en laat ons weten wie u wilt verrassen. Geef vervolgens aan hoe u het  pakket graag wilt personaliseren. Kiest u voor een eigen logo? Of liever een persoonlijk sintgedicht? Het kan allemaal! Onze relatiegeschenken worden in een luxe verpakking met vrolijk sinterklaas-thema verpakt. Bestel uw brievenbus-sinterklaasgeschenk en u ontvangt al binnen één werkdag van ons een offerte. Liever direct persoonlijk advies? Of heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het samenstellen van een onvergetelijk sinterklaas-brievenbuspakket.

Chocoladeletter brievenbus

Chocoladeletters zijn misschien wel de populairste relatiegeschenken tijdens sinterklaas. Wilt u het dit jaar origineel aanpakken? Laat dan een chocoladeletter bezorgen in de brievenbus van uw personeel of zakenrelaties. Onze chocoladeletters worden geleverd in een luxe verpakking, waardoor ze zeker in het oog zullen springen. U kunt de brievenbus-chocoladeletter personaliseren voor een extra persoonlijke twist aan uw sinterklaasgeschenk. Wilt u graag een logo erbij? Of liever een zelfgeschreven brief of gedicht? Alles is mogelijk! U kunt uw voorkeur bij de bestelling aangeven.