• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Lekkers voor op de afdeling

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DeBakkerij brengt Sinterklaas op uw afdeling

Breng de Sinterklaassfeer op uw afdeling met dit lekkers van DeBakkerij! December is de gezelligste maand van het jaar. Daar doet u toch ook aan mee? Verras uw werknemers of collega’s met pepernoten, kruidnoten of strooigoed en vier het Sinterklaasfeest dit jaar samen!

Vier Sinterklaas op uw afdeling

U kent het Sinterklaasliedje wel. Sinterklaas, de vriend van ieder kind. Maar de volwassenen worden dit jaar zeker niet overgeslagen. Bij DeBakkerij vindt u namelijk voor elk wat wils. Van jong tot oud, man en vrouw; er is voor iedereen een lekkere verrassing.

Wie brengt met Sinterklaas een zak vol pepernoten mee?

Wie brengt dit jaar de zak met lekkers mee? Dat bent u! Bij DeBakkerij heeft u volop keuze uit de lekkerste verrassingen. Zet een mooie weckpot met strooigoed neer bij de entree. Of verras uw collega’s met uitdeelzakjes met pepernoten. Geheime tip van de Sint: de chocolade pepernoten zijn ook een succes na een drukke nachtdienst! Kortom, een verrassing van DeBakkerij is beslist goed voor de werksfeer en de gezelligheid!

Breng Sinterklaasavond naar de afdeling

Breng de sfeer op uw afdeling met deze lekkere Sintcadeaus. U doet dit in 3 eenvoudige stappen:

 • Kies met welk lekkers u uw afdeling wilt verrassen
 • Laat ons weten of u een logo of kaartjes toe wilt voegen
 • Geef de hoeveelheid aan ons door en vraag een offerte aan
 • We zijn gespecialiseerd in grote bestellingen. Bestelt u in grote aantallen en graag op factuur? Neem dan contact met ons op. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, ontvangt u binnen één werkdag een voorstel van ons. Heeft u vragen of wilt u liever uw bestelling eerst met ons doorspreken? Dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen.

  Nadat u de offerte heeft goedgekeurd, gaan wij graag voor u aan de slag. We verzorgen met plezier de sfeer bij u op de afdeling met al dit lekkers voor Sinterklaas!