• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Chocoladeletters

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sinterklaas brievenbus relatiegeschenk van DeBakkerij

Met chocolade zit u altijd goed! Verras uw klanten en werknemers daarom met een chocoladeletter van DeBakkerij. U maakt uw keuze, wij doen de rest!

Voor iedereen een chocoladeletterletter

Met een chocoladeletter neemt u uw werknemers en klanten mee in de nostalgie van Sinterklaasavond. Er is genoeg keuze bij DeBakkerij. Kiest u voor een eenvoudige chocoladeletter? Of gaat u liever voor een luxe gedecoreerde letter? Voor de letter die staat voor uw bedrijf, of de letter van de voornaam van uw klant? Wat u ook kiest en wat uw wensen ook zijn, DeBakkerij heeft het voor u.

Chocoladeletter met de P van persoonlijk

Een persoonlijk cadeau is leuk om te krijgen! U kunt uw chocoladeletters daarom personaliseren met een leuke Sinterklaas kaart of gedicht. U kunt ook kiezen voor uw eigen luxe verpakking met een logo of persoonlijk bericht. Zo valt uw chocoladeletter niet alleen nog meer in de smaak, maar valt ook nog eens extra op!

Uitdelen met Sinterklaas

Chocoladeletters zijn leuk om uit te delen, bijvoorbeeld op een Sinterklaas- of personeelsfeest. Maar u kunt de letters ook naar een huisadres versturen. Kiest u voor de kleine letters, dan kunt u deze bestellen in een brievenbusdoosje. Daarmee stuurt u uw verrassing makkelijk en goedkoop per post door heel Nederland. Mogen wij de bestelling namens u verzenden? Dan zorgen we natuurlijk voor een feestelijke verpakking.

Welke chocoladeletter bestelt u?

Het bestellen van onze chocoladeletters is heel eenvoudig. Eerst laat u ons weten in welke smaak chocolade u de letter wilt bestellen. Daarna kiest u of u een logo of bericht toe wilt voegen. Dan laat u ons vervolgens weten voor welke letter u kiest. Tot slot vraagt u met een enkele druk op de knop een offerte aan. U krijgt dan van ons een prijsvoorstel voor uw totale bestelling. Verstuurt u naar meerdere adressen? Ook dat kunt u aangeven bij uw bestelling.

Bespreekt u liever eerst uw persoonlijke wensen met een van ons? Neem dan contact met ons op. Graag helpen wij u bij de keuze van uw chocoladeletter cadeau!

Wilt u uw bestelling aanvullen met ander lekkers? Kijk dan hier!