• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Chocoladeletters

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Chocoladeletter als relatiegeschenk 

Op zoek naar de perfecte Sinterklaasverrassing voor uw medewerkers en zakenrelaties? Staak uw zoektocht maar, want dat is ongetwijfeld een chocoladeletter. Een zoete lekkernij zoals een heerlijke chocoladeletter van DeBakkerij.com valt in alle gevallen in de smaak. Dankzij de fraaie verpakking en de verschillende chocoladesmaken is het geven van onze brievenbus-chocoladeletters altijd een feest. Ontdek ons complete aanbod chocoladeletters en bestel eenvoudig en snel een chocoladeletter als relatiegeschenk.  Met chocolade zit u altijd goed! Verras uw klanten en werknemers daarom met een chocoladeletter van DeBakkerij.com. U maakt uw keuze, wij doen de rest!

Chocoladeletter met logo bestellen 

Met een chocoladeletter cadeau neemt u uw werknemers en klanten mee in de nostalgie van Sinterklaasavond. Om het suikergoed van de goede Sint aan te laten sluiten op de huisstijl van uw bedrijf is het bestellen van een chocoladeletter met logo een uitstekend idee! Er is genoeg keuze bij DeBakkerij.com. Bevat uw bedrijfsnaam de letter ‘S’? Kies dan voor een bedrukte chocoladeletter met een ‘S’ of personaliseer de chocoladeletter met uw volledige eigen logo. In het bestelmenu staan per product de personalisatie-opties en verzendmogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk de voornaam van uw werknemer of het logo van uw klantrelatie in een chocoladeletter te verwerken. Een chocoladeletter met bedrijfslogo valt extra op en door toevoeging van een persoonlijke tekst geeft u de ontvanger een uniek Sinterklaas cadeau.    

Chocoladeletter personaliseren  

Het personaliseren van een chocoladeletter kan op verschillende manieren. U kunt kiezen voor een Sint-etiket met logo en/of tekst of schrijf een mooi gedicht en giet deze in een Sintbrief met logo en/of tekst. Maak uw chocoladeletter relatiegeschenk vervolgens compleet met ons speciale Sinterklaas brievenbusdoosje. Voor een gepersonaliseerde chocoladeletter kunt u ook kiezen voor een luxe gedecoreerde letter met logo. Valt uw keuze op de letter die staat voor uw bedrijf, of de letter van de voornaam van uw klant? Wat uw wensen ook zijn, DeBakkerij.com heeft een geschikte chocoladeletter als relatiegeschenk voor uw zakelijke relaties in huis.

Chocoladeletter versturen naar personeel

Chocoladeletters zijn de perfecte verrassing om uit te delen op een Sinterklaas- of personeelsfeest. Maar een extra leuke verrassing is natuurlijk een chocoladeletter versturen per post. Bij DeBakkerij.com kunt u eenvoudig een chocoladeletter versturen naar personeel of klantrelaties. Wanneer u kiest voor een klein formaat letter is het mogelijk om deze te bestellen in een brievenbusdoosje. Uw chocoladeletter naar personeel versturen in een brievenbusdoosje is makkelijk, goedkoop en is bovendien voor heel Nederland mogelijk.   

Chocoladeletter bestellen bij DeBakkerij.com 

Een chocoladeletter namens uw bedrijf versturen is heel eenvoudig. Neem een kijkje in ons Sinterklaas-assortiment en bepaal welke chocoladeletter u wilt bestellen voor uw zakelijke relaties of personeel. Kies voor een luxe chocoladeletter, een Tony’s Chocolonely chocoladeletter of een doosje heerlijke Sinterklaaspralines? Kies vervolgens de gewenste chocoladesmaak en of u de chocoladeletter wilt personaliseren door toevoeging van een logo, tekst of leuk gedicht. Tot slot vraagt u met een simpele klik op de button in het menu snel een offerte aan. Na de offerte-aanvraag ontvangt u snel een voorstel van ons. Wilt u een chocoladeletter op meerdere adressen laten bezorgen? Dat is uiteraard mogelijk. 

Heeft u nog vragen over het bestellen van een chocoladeletter-cadeau of wilt u graag uw persoonlijke wensen met ons bespreken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het selecteren van de lekkerste relatiegeschenken. Op zoek naar meer heerlijke Sinterklaascadeaus voor uw medewerkers of zakelijke relaties? Bekijk al onze Sint cadeau-suggesties