• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Banketletters & banketstaven

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Banketletters en banketstaven cadeau

December staat in het teken van gezelligheid. Bij DeBakkerij hebben we een selectie voor u gemaakt van de lekkerste banketletters en banketstaven. Ambachtelijk gebakken en goed gevuld met amandelspijs. Laat dat heerlijke Sinterklaasavondje maar komen!

Heerlijk avondje is gekomen

Met een banketletter of banketstaaf heeft u het perfecte relatiegeschenk dit jaar. Banketletters en amandelstaven zijn ook leuk om uit te delen tijdens een personeelsfeest of op de sportvereniging. Heeft u dit jaar een Sintklaasfeest of bent u uitgenodigd om 5 december mee te vieren? Ook dan is een banketletter of banketstaaf een zeer geschikt cadeau!

Persoonlijke banketletters en banketstaven

Wilt u uw personeel dit jaar eens echt verrassen? Kies dan voor een amandelstaaf of een banketletter met persoonlijk kaartje of in een luxe doos met een eigen logo. U kunt uw bestelling zelfs aanvullen met een luxe teakhouten broodplank met logo. Zo heeft u een opvallend cadeau!

Makkelijk en snel banketstaven en amandelletters bestellen

Kies uit ons onderstaande assortiment en maak uw relaties, klanten en werknemers blij! Kiest u voor een speculaas amandelstaaf? Of voor een banketletter in de vorm van de S? Waar u ook voor kiest, uw cadeau valt altijd in de smaak!

U kunt bij uw bestelling aangeven of u uw cadeau wilt personaliseren met een eigen logo of een kaartje. Laat ons weten hoe groot uw bestelling wordt, dan gaan wij voor u aan de slag! Als u een offerte bij ons aanvraagt, kunt u binnen één werkdag een voorstel van ons verwachten. Na uw goedkeuring heeft u geen omkijken meer naar uw bestelling. Wij regelen dat u niet met lege handen aankomt deze Sinterklaas!

Heeft u andere wensen of wilt u graag eerst uw bestelling met ons bespreken? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van het lekkerste cadeau.