• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Banketletters & banketstaven

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Banketletter versturen naar klanten en medewerkers 

Een geslaagd Sinterklaasfeest begint met het versturen van een banketletter of banketstaaf naar uw klanten en medewerkers. Wat dacht u van een heerlijk speculaastaartje als verrassend personeelscadeau voor Sinterklaasavond of om een banketletter te versturen als relatiegeschenk namens uw bedrijf? December is de feestmaand die in het teken staat van gezelligheid en zoete lekkernijen rondom Sinterklaasavond en Kerst. Bij DeBakkerij.com kunt u de lekkerste banketletters en banketstaven bestellen voor uw personeel en zakenrelaties. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment met Sinterklaas-lekkernijen en kies voor een ambachtelijk gebakken speculaas amandelstaaf of een banketstaaf gevuld met amandelspijs. Bij de Bakkerij.com kunt u eenvoudig en snel een amandelstaaf of banketstaaf bestellen. Door uw Sinterklaasgeschenk te voorzien van een geschreven kaartje, logo van uw bedrijf of een zelfgeschreven brief namens de Sint, krijgt uw relatiegeschenk ook nog eens een originele, persoonlijke twist. Bekijk ons gehele Sint assortiment en koop uw banketstaven online voor een heerlijk Sinterklaasfeest. 

Snel en eenvoudig een banketstaaf bestellen 

Voor een geslaagde verrassing tijdens Sinterklaasavond kunt u bij ons eenvoudig en snel een banketstaaf bestellen. Een ambachtelijke banketletter of banketstaaf van DeBakkerij.com is het perfecte relatiegeschenk. In het bestelproces kunt u meerdere verzendadressen opgeven waar u de banketstaaf wilt laten bezorgen. Onze banketletters  en banketstaven zijn tevens  zeer geschikt om uit te delen tijdens een personeelsfeest of op uw sportvereniging. Viert u dit jaar het Sinterklaasfeest met het gehele bedrijf  of bent u op 5 december bij iemand uitgenodigd? Ook dan is een banketletter of banketstaaf kopen een ideaal cadeau! 

Banketletters en banketstaven personaliseren

Om uw  personeel en relaties dit jaar echt te verrassen, kiest u een amandelstaaf of een banketletter met persoonlijk kaartje. Door een amandelletter in een luxe doos met uw eigen logo te bestellen, verrast u de ontvanger met een opvallend cadeau namens uw bedrijf.  U kunt uw banketletter zelfs versturen  met een luxe teakhouten broodplank met logo. Een handig en origineel relatiegeschenk! 

Amandelletter bestellen bij DeBakkerij.com

Het uitkiezen van uw Sintgeschenken en uw banketstaaf of amandelletter bestellen doet u snel en eenvoudig in onze webshop. Maak uw keuze en selecteer het aantal ambachtelijke banketstaven in het bestelproces. Bepaal of u uw speculaas amandelstaaf wilt personaliseren met uw eigen logo of een toepasselijk Sinterklaasgedicht. In het bestelproces geeft u aan hoe groot uw bestelling wordt. Als u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt, kunt u binnen één werkdag een voorstel van ons verwachten. Na uw goedkeuring heeft u geen omkijken meer naar uw bestelling. Uw amandelletter en banketletter wordt vers uit de bakkerij bezorgd op het afgesproken adres. De feestelijk verpakte banketstaaf of amandelletter is een heerlijke lekkernij voor bij de koffie of thee. Met welk Sint snoepgoed maakt u uw relaties, klanten en werknemers blij? Een speculaas amandelstaaf, een banketletter in de vorm van de S of toch liever een zak met strooigoed en pepernoten voor Sinterklaasavond? Waar u ook voor kiest, uw verrassing valt gegarandeerd in de smaak!

Heeft u andere wensen of wilt u graag eerst uw bestelling met ons bespreken? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Ook via het contactformulier kunt u ons contacteren. We helpen u graag bij het vinden van het lekkerste Sintgeschenk en de gewenste personalisatie bij het versturen van uw banketletter of amandelstaaf. Viert u dit jaar Kerst met gehele bedrijf of heeft u een Nieuwjaarsreceptie gepland? Bekijk dan vooral onze overheerlijke relatiegeschenken voor Kerst en Oud en Nieuw.