• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Sinterklaas

Producten 1-32 van 83

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 83

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sinterklaas relatiegeschenk van DeBakkerij

Bent u dit jaar de gulle Sint? Bestel dan uw Sinterklaas relatiegeschenk bij DeBakkerij! Hier vindt u de lekkerste pepernoten, kruidnoten, chocoladeletters, chocolademunten, banketstaven, strooigoed, banketletters, speculaaspoppen en amandelletters. Al deze lekkernijen worden direct uit de bakkerij verstuurd. Zo weet u zeker dat uw cadeau vers geleverd wordt. Kunt u niet kiezen uit al dit lekkers? Dan geeft u met een Sinterklaaspakket meerdere lekkernijen cadeau. Van jong tot oud, man en vrouw, voor iedereen is er een passend cadeau. Wie verrast u dit jaar?

Persoonlijke Sinterklaas relatiegeschenken met logo

Maak uw cadeau persoonlijk met een eigen logo of Sinterklaasgedicht. Met een persoonlijk cadeau valt u op, maakt u reclame en bent u origineel! En persoonlijke cadeaus zijn ook nog eens heel leuk om te krijgen.

Wat dacht u van zakjes strooigoed met uw logo in de bedrijfskantine of op de sportvereniging. Of van speculaaspoppen met kaartjes voor uw horecabedrijf? Wat u ook wil en wie u ook blij maakt, DeBakkerij geeft u volop keuze. Wie verrast u met de feestdagen?

Sinterklaas brievenbusgeschenken

Oh, kom maar eens kijken.... wat er in de brievenbus zit! U kunt uw relatiegeschenk namelijk ook per post verzenden. Doet u dit via DeBakkerij, dan wordt uw pakket feestelijk verpakt en per post verstuurd. Onze brievenbuspakketjes passen in de brievenbus. Zo blijft uw verrassing dus ook feestelijk voor uw budget!

Makkelijk Sinterklaasgeschenken bestellen

U hoeft niet zelf de daken over, dat doen wij voor u. In 3 makkelijke stappen bestelt u uw relatiegeschenk voor de feestdagen:

 • U maakt uw keuze uit het ruime assortiment
 • U laat ons weten hoe groot uw bestelling wordt
 • U laat ons weten hoe u uw verrassing wil verzenden
 • Heeft u een grote bestelling? Meerdere verzendadressen? Dat is geen probleem! Met één druk op de knop vraagt u bij ons een vrijblijvende offerte aan. Nadat u uw aanvraag heeft verzonden, sturen wij u een voorstel toe.

  Heeft u liever meteen advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een Sinterklaas relatiegeschenk.