• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Sinterklaas

Producten 1-32 van 125

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 125

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De lekkerste zakelijke sinterklaasgeschenken

Bent u dit jaar de gulle Sint? Bestel dan uw zakelijke sinterklaasgeschenken bij DeBakkerij.com. Bij ons bestelt u de lekkerste sintgeschenken om uw werkrelaties mee te verrassen. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Ook als u zakelijk Sinterklaas viert met het personeel van uw bedrijf vindt u bij ons een passend cadeau. Kies uit ons ruime assortiment aan lekkernijen, laat weten hoe we de bestelling moeten verzenden en wij regelen de rest. Sinterklaasje, kom maar binnen met al dat lekkers!

Bedrijfsgeschenken voor met Sinterklaas

Als er één gelegenheid geschikt is om met bedrijfsgeschenken uw waardering naar werkrelaties te uiten, dan is het wel Sinterklaas. Sinterklaas is namelijk bij uitstek het feest waar het draait om cadeautjes en verwennerij. Wilt u uw werkrelaties verwennen met lekkernijen? Dan zit u goed bij DeBakkerij.com, want hier vindt u de lekkerste sinterklaasgeschenken voor bedrijven. Denk aan pepernoten, kruidnoten, banketstaven, strooigoed, banketletters, speculaaspoppen en amandelletters. Al deze lekkernijen worden direct vanuit de bakkerij verstuurd. Zo weet u zeker dat uw sinterklaasgeschenk vers bij het bedrijf geleverd wordt. Kunt u niet kiezen uit al dit lekkers? Geef dan een sinterklaaspakket met meerdere lekkernijen cadeau. 

Een lekkere sinterklaas-attentie voor uw personeel

Of het nu Sinterklaas, een andere gelegenheid of gewoon zomaar is: iets lekkers krijgen wordt altijd gewaardeerd. Pak daarom  dit jaar  uit met heerlijke sinterklaaspresentjes voor uw personeel. Bij DeBakkerij.com hebben we alles in huis om uw personeel te verrassen met een originele en lekkere attentie. Zet bijvoorbeeld een grote pot strooigoed neer op de afdeling, deel heerlijke chocolade uit aan uw collega’s, of laat de sinterklaasgeschenken bij uw personeel thuisbezorgen. Onze lekkernijen worden desgewenst feestelijk verpakt en per post verstuurd. De sinterklaas brievenbusgeschenken passen door de brievenbus. Zo blijft uw verrassing dus ook feestelijk voor uw budget!

Sinterklaaschocolade voor bedrijven

Chocolade, wie is er niet gek op? Naast onze ambachtelijk bereide sinterklaasgeschenken van banket vindt u bij DeBakkerij.com de lekkerste sinterklaaschocolade voor bedrijven. Van sinterklaaspralines tot chocoladekruidnoten, en van chocolademunten tot cadeaurepen: bij ons vindt u alles om de chocoladeliefhebbers onder uw werkrelaties of personeel te verwennen tijdens Sinterklaas. Ook kunt u bij ons uiteraard diverse chocoladeletters bestellen om bij bedrijven te laten bezorgen. Heeft u een grote bestelling? Meerdere verzendadressen? Dat is geen probleem! Met één druk op de knop vraagt u bij ons een vrijblijvende offerte aan. Heeft u liever meteen advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de lekkerste zakelijke sinterklaasgeschenken.