• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Personeelsgeschenken

De lekkerste geschenken voor uw personeel

Je personeelsleden vormen de steunpilaren van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk om regelmatig uw waardering kenbaar te maken voor de harde werkers die de successen van je bedrijf mogelijk maken. Uit onderzoek blijkt dat het tonen van waardering een van de belangrijkste aspecten is die bijdraagt aan het werkgeluk van werknemers. Geef blijk aan uw waardering met een heerlijke en kleine attentie voor uw personeel van de Bakkerij.com. 

Ambachtelijke personeelsgeschenken voor elk moment

DeBakkerij.com heeft voor elke gelegenheid passende personeelsgeschenken. Hierdoor maakt het niet uit op welk moment u geschenken aan uw personeel wilt geven. Of u dit nu het liefste vlak voor de zomervakantie doet, rond de feestdagen aan het einde van het jaar of na de afsluiting van een groot project; wij hebben smakelijke personeelsgeschenken die bij de gelegenheid passen. Wat dacht u van een feestelijk Sinterklaaspakket of een vrolijk paaspakket? Maar ook buiten de feestdagen om zijn er genoeg manieren om uw personeel op smakelijke wijze te zeggen dat u hen waardeert. Bijvoorbeeld met de lekkere brievenbus-brownies!

Personaliseer de cadeau’s voor uw personeel

Waar spreekt nu meer waardering uit dan een smakelijk, eetbaar personeelsgeschenk? Een heerlijk personeelsgeschenk met een persoonlijk kaartje en het logo van uw bedrijf natuurlijk! Bij DeBakkerij.com kunt uw personeel een cadeau geven om van te smullen met uw eigen bedrijfslogo en een door u geschreven boodschap. Een smakelijke, kleine attentie voor uw personeel blijft natuurlijk langer hangen wanneer deze is voorzien van een persoonlijke boodschap en/of uw bedrijfslogo. Zo werkt u niet alleen actief aan het werkgeluk van uw personeel, maar draagt het cadeau voor uw personeel ook nog eens bij aan uw naamsbekendheid. Een echte win-win-situatie dus! 

Bestel uw personeelsgeschenken bij DeBakkerij.com

Bij DeBakkerij.com bestelt u eenvoudig en snel geschenken voor uw personeel. In slechts vier eenvoudige stappen vraagt u een offerte aan:

 1. Kies met welke heerlijke personeelsgeschenken u uw personeel wilt verrassen
 2. Geef aan of u de cadeaus voor uw personeel wilt personaliseren met een kaartje, brief en/of logo
 3. Vul in hoeveel personeelsgeschenken u wilt bestellen
 4. Klik op de knop ‘Offerteaanvraag verzenden’

Wij zorgen dat u binnen een werkdag een prijsopgave ontvangt. Zodra u akkoord geeft op de offerte gaan we voor u aan de slag. U kunt er daarbij zeker van zijn dat we de heerlijke personeelsgeschenken vers bereiden. 

Wilt u voor het bestellen liever eerst met ons overleggen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag in uw zoektocht naar de beste personeelsgeschenken om uw waardering tot uiting te brengen.