• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Paasstollen

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De luxe paasstol van DeBakkerij

Pasen is niet compleet zonder deze luxe paasstol van DeBakkerij! Want met deze ambachtelijke paasstol is uw paastafel pas echt compleet.

Houdt u ook zo van paasstollen? Zo’n lekkere roomboter stol boordevol met amandelspijs? U bent de enige niet! En juist daarom is een luxe paasstol van DeBakkerij zo leuk om cadeau te doen met de paasdagen. Ook uw vrienden, familie, collega’s, relaties of klanten zullen deze overheerlijke paasstol zeker waarderen!

Geen Pasen zonder paasstol

Geen Pasen dus zonder paasstol. Bestel daarom vandaag nog uw paasstollen om cadeau te doen. Kiest u voor een simpele verpakking of verpakt u uw cadeau in een luxe paasstol doos met een paasbrief of persoonlijk etiket? U kunt zelfs een eigen logo toevoegen aan uw cadeau. Zo valt uw paasstol extra in de smaak bij de ontvanger!

Echt luxe uitpakken met een paasstol

Wilt u eens echt luxe uitpakken met Pasen? Kies er dan voor om extra’s te versturen bij uw paasstol. Zo kunt u kiezen tussen een mooie teakhouten broodplank waar de paasstol op gesneden kan worden, of voor een prachtig RVS mes. Heeft u een grote bestelling? Dan kunt u uw eigen ontwerp zelfs op het mes of op de broodplank laten drukken. Wat een bijzonder en persoonlijk cadeau!

Paasstol bestellen bij de Bakkerij

Regel vandaag nog uw paasstollen voor de paasdagen! Dat doet u makkelijk, snel én online bij DeBakkerij. Om het u makkelijk te maken hebben we het bestelproces eenvoudig gehouden. Maar heeft u andere wensen of ideeën? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de lekkerste luxe paasstol van DeBakkerij.