• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Paasstollen

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De lekkerste paasstol van DeBakkerij.com

Pasen is niet compleet zonder de lekkerste paasstol van DeBakkerij.com! U kunt bij ons een verse, ambachtelijke paasstol bestellen, waarmee u de paastafel echt compleet maakt. Deze roomboterstollen zitten boordevol met de lekkerste amandelspijs. Houdt u ook zo van paasstollen? Dan bent u zeker niet de enige! En juist daarom is een luxe paasstol van DeBakkerij.com zo leuk om cadeau te doen met de paasdagen. Uw collega’s, relaties of klanten zullen onze overheerlijke paasstol zeker waarderen!

Geen Pasen zonder paasstol

Bij een heerlijk Pasen hoort de beste paasstol. Bestel daarom vandaag nog uw paasstollen om cadeau te doen aan uw zakelijke relaties op DeBakkerij.com. Onze paasstollen zijn ambachtelijk gebakken met de beste ingrediënten en worden vers uit de bakkerij geleverd. Kiest u voor een simpele verpakking of verpakt u uw cadeau in een luxe doos met een paasbrief of persoonlijk etiket? U kunt zelfs een eigen logo toevoegen aan uw cadeau! Zo zullen uw collega’s of zakelijke relaties ongetwijfeld aan u terugdenken tijdens het paasontbijt.

Mini-paasstollen voor uw collega’s of relaties

Naast de lekkerste paasstollen hebben we bij DeBakkerij.com ook overheerlijke mini-paasstollen. Een mini-paasstol is perfect om uit te delen op kantoor, als relatiegeschenk of onder uw klanten. Deze kleinere variant van onze paasstol is, net als zijn grotere broer, vers gebakken in onze bakkerij  en bevat de heerlijkste ingrediënten als roomboter en amandelspijs. Kleiner dus, maar wel net zo lekker! Onze mini-paasstollen zijn al vanaf 30 stuks te bestellen. Bestel nu uw paasstollen als cadeau en bezorg uw collega’s of zakenrelaties een overheerlijk Pasen!

Paasstol bestellen op DeBakkerij.com

Bestel uw paasstollen voor de paasdagen vandaag nog! Dat doet u gemakkelijk en snel online op DeBakkerij.com. Het bestelproces is heel eenvoudig:  

 1. Maak de keuze uit ons assortiment. Gaat u voor een grote paasstol of kies u liever voor mini-paasstollen?

 2. Laat ons weten of u uw paascadeau wilt personaliseren met een logo of persoonlijke boodschap.

 3. Laat ons weten hoeveel stuks u nodig heeft.

 4. Druk op de knop en vraag uw offerte aan. Al binnen één werkdag ontvangt u uw offerte. 

Behalve de lekkerste paasstollen vindt u op DeBakkerij.com vele andere relatiegeschenken om te geven voor Pasen. Denk aan paaseieren in een snoeppot of in uitdeelzakjes. Of wat dacht u van een heerlijk brievenbusgeschenk voor Pasen? Wij zorgen ervoor dat alles netjes en vers bij uw personeel of zakenrelaties geleverd wordt! Ook als u andere ideeën hebt voor een paasgeschenk bent u bij DeBakkerij.com aan het goede adres. Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken. Wij helpen u graag bij het verrassen van uw zakenrelaties met de lekkerste paasstollen of andere paascadeaus!