• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Paas pakketten

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ambachtelijke paaspakketten van DeBakkerij

Ambachtelijke paaspakketten van DeBakkerij zijn onmisbaar tijdens de paasdagen! Want wie wil er nu geen overheerlijke tulband, ambachtelijk gebakken paasstol met amandelspijs of paasbrunchpakket?

U kunt natuurlijk een paaspakket voor uzelf bestellen. Maar heeft u er al aan gedacht om ook uw personeel, relaties of klanten te verrassen met de paasdagen? Dan is zo’n heerlijk paaspakket echt een origineel cadeau!

Wat zit er in de paaspakketten?

Het paaspakket er in verschillende varianten. Geeft u graag traditioneel een paasstol met roomboter en amandelspijs cadeau? Geef dan het pakket “Paasstol”. U kunt er zelfs nog een feestelijk paastaartje voor bij de koffie aan toevoegen. Liever een klein paasbrunchpakket met kleine versnaperingen? Ook dat is mogelijk! Op deze site van DeBakkerij vindt u de lekkerste paaspakketten!

Een paaspakket met een eigen logo

Hoewel de paashaas uit een kinderverhaal komt, is de paasverrassing nog altijd even leuk! En die verrassing wordt nog leuker als u een persoonlijk paaspakket verstuurt. Maakt u werknemers, klanten of relaties blij met een mooi paaspakket met eigen logo? Of verrast u uw sportvereniging met een persoonlijke boodschap op de paaspakketten? Met een gepersonaliseerd paaspakket wordt het pas écht een vrolijk Pasen!

Snel paaspakketten bestellen bij de Bakkerij

Bij de Bakkerij houden we van kwaliteit. Dat betekent een paasbeste bestelling en levering. De ambachtelijke lekkernijen komen vers uit de bakkerij en worden dus ook vers geleverd. Het enige dat u hoeft te doen, is het paaspakket bestellen. Dat doet u met slechts een paar drukken op de knop:

 • Selecteer het lekkerste paaspakket.
 • Laat ons weten of u kiest voor een eigen logo, een persoonlijke boodschap of paasetiket.
 • Geef ons de juiste aantallen door en vraag een offerte aan.
 • Wilt u graag uw bestelling doorspreken voordat u de offerte aanvraagt? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met uw keuze voor de lekkerste ambachtelijke paaspakketten van DeBakkerij!