• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Paas pakketten

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ambachtelijke paaspakketten van DeBakkerij.com

Ambachtelijke paaspakketten van DeBakkerij zijn onmisbaar tijdens de paasdagen! Wie wil er nu geen overheerlijke tulband, ambachtelijk gebakken paasstol met amandelspijs of paasbrunchpakket?

U kunt natuurlijk een paaspakket voor uzelf bestellen. Maar heeft u er al aan gedacht om ook uw personeel, relaties of klanten te verrassen met de paasdagen? Dan is zo’n heerlijk paaspakket echt een origineel cadeau! Ook voor chocolade paashazen en chocolade eitjes bent u bij ons aan het juiste adres. 

Wat zit er in de paaspakketten?

Het paaspakket is er in verschillende varianten. Geeft u graag traditioneel een paasstol met roomboter en amandelspijs cadeau? Geef dan het pakket Paasstol cadeau. U kunt er zelfs nog een feestelijk paas-taartje voor bij de koffie aan toevoegen. Liever een klein paasbrunch-pakket met kleine versnaperingen? Ook dat is mogelijk! Via DeBakkerij.com vindt u de lekkerste paaspakketten om uw werknemers, zakelijke relaties en partners mee te verrassen! U heeft de keuze uit een ruim assortiment en kunt zelf bepalen of u een klein paaspakket aan uw personeel geeft of groter uit wil pakken en iedereen een groot paaspakket geeft met een paasstol, paastulband, paaseitjes en een paas-taartje. Uw collega’s zullen weten dat ze niks tekortkomen en mogen blij zijn met een werkgever zoals u. 

Paaspakket met eigen logo

Een verrassing met Pasen voor uw zakelijke relaties en personeel is nog leuker wanneer u deze personaliseert. DeBakkerij.com biedt verschillende manieren aan om uw paaspakket voor personeel en zakenrelaties te personaliseren. Maakt u werknemers, klanten of relaties blij met een mooi paaspakket met eigen logo? Of verrast u uw sportvereniging met een persoonlijke boodschap op de paaspakketten? Met een gepersonaliseerd paaspakket voor bedrijven wordt het pas écht een vrolijk Pasen!

Snel online paaspakketten bestellen bij de Bakkerij

Bij DeBakkerij houden we van kwaliteit. Dat betekent een paasbeste bestelling en levering. Wanneer uw zakelijke relaties niet in de buurt zijn, kunt u een paaspakket online bestellen en laten bezorgen om toch te laten zien dat u hen waardeert. Onze ambachtelijke lekkernijen komen vers uit de bakkerij en worden vers afgeleverd bij uw werknemers of zakelijke partners. Het enige wat u hoeft te doen, is het paaspakket bestellen. Dat doet u met slechts een paar drukken op de knop:

 • Selecteer het lekkerste paaspakket.

 • Laat ons weten of u kiest voor een eigen logo, een persoonlijke boodschap of paasetiket.

Geef ons de juiste aantallen door en vraag een offerte aan.

Wilt u graag uw bestelling doorspreken voordat u de offerte aanvraagt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met uw keuze voor de lekkerste ambachtelijke paaspakketten van DeBakkerij!