• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Paas chocolade

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Relatiegeschenken van paaschocolade bestellen

Paaschocolade van DeBakkerij; er is zoveel en het is allemaal zo lekker.... het wordt wel heel moeilijk om iets lekkers uit te kiezen voor uw medewerkersen zakelijke relaties. Gelukkig zit u met een cadeau van chocola altijd goed. Welke paaschocolade kiest u als relatiegeschenk? Er is in ieder geval genoeg keuze bij de Bakkerij.com. 

De heerlijkste paaschocolade regelt DeBakkerij.com voor u. Van paasrepen, paaspralines en paaschocolaatjes tot chocolade paashazen en chocolade paas-taartjes. Deze paasproducten zijn met veel aandacht uitgekozen en zijn gemaakt van de lekkerste chocolade. Daar kunt u mee voor de (paas)dag komen! Paaschocolade van DeBakkerij.com is daarom heel geschikt om cadeau te geven aan uw personeel of als relatiegeschenk. Naast onze paaschocolade kunt u ook chocolade eitjes, paasstollen of een paasbanket cadeau doen. 

Persoonlijke paaschocolade

Het is een verrassing om paaschocolade cadeau te krijgen. Maar uw paasgeschenk wordt nog leuker met een persoonlijke boodschap erop. Wens uw relaties, klanten of werknemers persoonlijk fijne paasdagen met een leuke paaskaart of een gepersonaliseerd etiket. Geef bijvoorbeeld een paas chocoladereep ‘Vrolijk pasen’ of een chocoladepuzzel ‘Happy Easter’ cadeau aan uw collega’s.  Al eens gedacht om een vrolijke gele doos met paaspralines en uw bedrijfsnaam op de afdeling neer te zetten? Daarmee maakt u zeker indruk! Door uw paaschocolade te voorzien van een persoonlijke boodschap zullen uw collega’s en zakelijke relaties uw verrassing niet snel vergeten!

Makkelijk en snel paaschocolade vesturen

U hoeft de deur niet uit voor uw bestelling. U kunt uw paaschocolade online bestellen bij DeBakkerij.com. Als u ons laat weten welke paaschocolade u cadeau wilt geven, hoe groot uw bestelling is en hoe u uw chocolade wilt personaliseren, dan gaan wij aan de slag. U kunt onze overheerlijke paaschocolade laten versturen , waarbij wij zorgen dat dit heerlijke relatiegeschenk met uw  persoonlijke boodschap op het juiste adres terecht komt. Er bestaat niets mooiers dan de paasdagen beginnen met een heerlijk cadeau van je werkgever.  

U kunt sommige paaschocolade ook als brievenbusgeschenk bestellen. Deze chocolade wordt verpakt in brievenbusdoosjes en is daardoor geschikt voor verzending tegen lage kosten. Uw personeel en zakelijke relaties blij en u ook blij.

Wilt u paaschocolade naar meerdere adressen verzenden of heeft u een grote bestelling? Neem dan contact met ons op. Dat kan ook als u graag een persoonlijk advies krijgt voordat u uw bestelling plaatst. Andere wensen of ideeën? Laat het ons horen. We regelen graag samen de lekkerste paaschocolade voor uw personeel!