• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Paas chocolade

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paas chocolade van DeBakkerij

Paas chocolade van DeBakkerij; er is zóveel en het is allemaal zó lekker.... dat het moeilijk kiezen is! Gelukkig zit u met een chocolade cadeau altijd goed. Welke paas chocolade kiest u als relatiegeschenk?

DeBakkerij heeft de heerlijkste paas chocolade voor u. Van paaschocoladekaarten, paaspralines en paaschocolaatjes tot chocolade paasmandhazen en chocolade paastaartjes. Deze paasproducten zijn met veel aandacht uitgekozen en zijn gemaakt van de lekkerste chocolade. Daar kunt u mee voor de (paas)dag komen! Paaschocolade van DeBakkerij is daarom heel geschikt om cadeau te geven als relatiegeschenk.

Persoonlijke paaschocolade

Het is een verrassing om een chocolade paaskaart te ontvangen. Maar uw geschenk wordt nog leuker ontvangen met een persoonlijke boodschap erop. Wens uw relaties, klanten of werknemers persoonlijk fijne paasdagen met een leuke paaskaart of een gepersonaliseerd etiket. Al eens gedacht om een vrolijke gele doos met paaspralines en uw bedrijfsnaam op de afdeling neer te zetten? Daarmee maakt u indruk! Men zal uw chocolade verrassing niet snel vergeten!

Makkelijk en snel chocolade bestellen

U hoeft de deur niet uit voor uw bestelling. U kunt uw paaschocolade gewoon online bestellen bij DeBakkerij. Als u ons laat weten welke paaschocolade u cadeau wilt geven, hoe groot uw bestelling is en hoe u uw chocolade wilt personaliseren, dan gaan wij aan de slag.

U kunt sommige paaschocolade ook als brievenbusgeschenk bestellen. Deze chocolade wordt verpakt in brievenbusdoosjes en is dus geschikt voor verzending tegen lage kosten.

Wilt u paaschocolade naar meerdere adressen verzenden of heeft u een grote bestelling? Neem dan contact met ons op. Dat kan ook als u graag een persoonlijk advies krijgt voordat u uw bestelling plaatst. Andere wensen of ideeën? Laat het ons horen, we regelen graag samen de lekkerste paaschocolade voor u!