• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Paas brievenbusgeschenk

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brievenbusgeschenk voor Pasen

Zoekt u een leuk paascadeau voor uw personeel, zakelijke partners en relaties? Wanneer zij wat verder weg wonen of als u hen niet vaak ziet, kunt u ze toch verblijden met een brievenbusgeschenk voor Pasen van DeBakkerij.com! Want met een paas-brievenbusgeschenk geeft u écht een verrassend en vrolijk cadeau! Deze kleurige brievenbusdoosjes fleuren de deurmatten van uw medewerkers helemaal op. Er is geen leukere manier om uw personeel, vrienden, klanten of relaties met de paasdagen te verrassen dan met een paas-brievenbusgeschenk!

Paas-brievenbusgeschenk vol lekkers

De kleurrijke brievenbusgeschenken van DeBakkerij.com zijn beslist een feest voor uw personeel en zakelijke partners! U kunt het paas-brievenbusgeschenk aanpassen aan de wensen van uw ontvangers. U kunt kiezen uit verschillende formaten van paasattenties,  maar ook de inhoud van het  paasgeschenk stelt  u zelf samen. Chocolade eitjes, mini-paasstollen of  paaspralines in de brievenbus? DeBakkerij.com heeft het allemaal voor u! U kunt er zelfs voor kiezen om een klein paasontbijt om te versturen. Als dat geen leuke paasverrassing is!

Vrolijk en persoonlijk paascadeau!

Uw personeel, klanten en zakelijke partners ervaren een nóg vrolijker Pasen als ze een paascadeau met een persoonlijke boodschap ontvangen! Verstuur uw paas-brievenbusgeschenk daarom met een eigen logo, een vrolijke persoonlijke boodschap of een leuk gepersonaliseerd paaskaartje met tekst voor uw personeel. U kunt uw paasgeschenk zo persoonlijk maken als u wilt. Een kort tekstje kan al voldoende zijn om uw collega persoonlijk aan te spreken. Wilt u meer tekst kwijt op het paaskaartje? Dat is ook zeker mogelijk. DeBakkerij.com zorgt dat uw persoonlijke paascadeau op het juiste adres en met uw mooie boodschap door de brievenbus gaat. 

Snel een paas-brievenbusgeschenk bestellen?

Wilt u snel en gemakkelijk een luxe paas-brievenbusgeschenk bestellen? Dat kan nu online bij DeBakkerij.com! Kies uit onze leuke brievenbuspakketjes, personaliseer uw brievenbusdoosjes met logo’s of etiketten en laat ons weten naar wie u uw paasgeschenk wilt verzenden. Wij zorgen ervoor dat de ontvangers de paasdagen vrolijk vieren en nemen u alles uit handen. Vraag daarom met een druk op de knop uw offerte aan en ontvang van ons een prijsopgave voor uw gehele bestelling.

Liever uw bestelling eerst samen met ons doornemen? Of heeft u een grote order met meerdere verzendadressen? Neem dan contact met ons op. Wilt u groter uitpakken en een paaspakket met tulband of ambachtelijk gebakken paasstol met amandelspijs versturen? Dat is ook zeker een mogelijkheid. Wij helpen u deze paasdagen graag bij het vinden van een leuk en vrolijk paas-brievenbusgeschenk voor uw medewerkers, klanten en zakelijke partners!