• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Paas brievenbusgeschenk

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paas brievenbusgeschenk van DeBakkerij

Zoekt u een leuk paascadeau? Stuur dan een paas brievenbusgeschenk van DeBakkerij! Want met een paas brievenbusgeschenk geeft u écht een verrassend en vrolijk cadeau! Deze kleurige brievenbusdoosjes fleuren de brievenbus helemaal op. Er is bijna geen leukere manier om uw werknemers, vrienden, klanten of relaties met de paasdagen te verrassen!


Paas brievenbusgeschenk met lekkers van DeBakkerij

Deze kleurrijke brievenbusgeschenken zijn beslist feestelijk! U kunt het paas brievenbusgeschenk aanpassen aan de wensen van uw ontvangers. Paaseitjes of paaspralines in de brievenbus? Een paastaartje? DeBakkerij heeft het voor u! U kunt zelfs kiezen voor een klein paasontbijt om te versturen. Als dat geen leuke paasverrassing is!


Vrolijk en persoonlijk Pasen!

Vrolijk Pasen! Dat wordt natuurlijk nóg vrolijker met een persoonlijke boodschap! Verstuur uw brievenbusgeschenk daarom met een eigen logo, een vrolijke persoonlijke boodschap of een leuk paaskaartje met tekst.


Snel een paas brievenbusgeschenk bestellen?

Snel een paas brievenbusgeschenk bestellen? Dat kan nu online bij DeBakkerij! Kies uit onze leuke brievenbuspakketjes, personaliseer uw brievenbusdoosjes met logo’s of etiketten, en laat ons weten naar wie u wilt verzenden. Wij zorgen ervoor dat uw ontvangers de paasdagen vrolijk vieren en nemen u alles uit handen. Vraag daarom met een druk op de knop uw offerte aan en ontvang van ons een prijsopgave voor uw gehele bestelling.

Liever uw bestelling eerst doorspreken? Of heeft u een grote order met meerdere verzendadressen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag deze paasdagen met het vinden van een leuk en vrolijk paas brievenbusgeschenk!