• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Paasbanket

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paasbanket als relatiegeschenk

Pasen is het feest van de lente, een nieuw begin en vrolijkheid. Een mooi moment om je personeel of zakenrelaties te verrassen met een paasbanket van DeBakkerij.com. Alles wat u vindt op onze website is gegarandeerd smaakvol, vers en ambachtelijk bereid. Ons paasbanket zal ongetwijfeld een gezellige toevoeging zijn aan de paastafel. Een paasbrunch is tenslotte niet compleet zonder lekker paasbanket. Met Pasen hoort een vrolijke verse tulband of een smaakvol paastaartje er toch bij? Geheel en geel in paasstijl maakt dit paasbanket uw paasbrunch helemaal af!

Paasbanket met logo

Paasbanket is niet alleen geschikt als relatiegeschenk, maar ook om reclame mee te maken voor uw bedrijf. Stuur bijvoorbeeld een leuk geel paastaartje met een eigen logo op een luxe paasdoos naar uw afdeling. Lekker voor bij de koffie of thee! Of wat dacht u van heerlijke koekjes in de vorm van kuikentjes om uw klanten mee te bedanken? Compleet met een persoonlijke boodschap zal dit relatiegeschenk zeker een lach toveren op het gezicht van de ontvangers. Bovendien zorgt u met gepersonaliseerd paasbanket ervoor dat uw bedrijfsnaam wordt onthouden!

Bestel uw paasbanket online op DeBakkerij.com

Als u kiest voor paasbanket van DeBakkerij, heeft u geen omkijken naar uw bestelling. U geeft aan ons door welk paasbanket uw voorkeur heeft en hoeveel u wilt bestellen. Daarna laat u ons weten welke boodschap u aan uw banket wilt toevoegen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, regelen wij de rest. Behalve heerlijk paasbanket hebben wij in ons assortiment ook andere paaslekkernijen, zoals paaseieren en paasstollen. Maak uw keuze uit ons ruime assortiment en bestel eenvoudig en snel op DeBakkerij.com. Liever uw relaties op een ander moment verrassen? Wij hebben ook overheerlijke relatiecadeaus voor onder andere Koningsdag en de zomer!

Gespecialiseerd in grote bestellingen

Heeft u een grote bestelling of bestelt u graag op factuur? Dat kan uiteraard bij DeBakkerij.com. Ook het verzenden naar meerdere adressen is geen enkel probleem, dus u kunt moeiteloos uw relatiegeschenken bij al uw zakenrelaties laten leveren. Bij DeBakkerij.com zijn wij gespecialiseerd in het leveren van grote aantallen. Wilt u alle mogelijkheden bespreken of krijgt u graag een persoonlijk advies van ons? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van het meest geschikte paasbanket als cadeau voor uw relaties, werknemers of klanten.