• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Paasbanket

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paasbanket van DeBakkerij

Als u uw personeel of zakenrelaties eens echt wilt verrassen, dan doet u paasbanket van DeBakkerij cadeau. Want wat van DeBakkerij komt is gegarandeerd smaakvol, vers en ambachtelijk bereid.

Een paastafel is niet compleet zonder lekker paasbanket. Met Pasen hoort een vrolijke verse tulband of een smaakvol paastaartje er toch bij? Geheel en geel in paasstijl maakt dit paasbanket uw paasbrunch helemaal af!

Een persoonlijke boodschap op uw paasbanket

Paasbanket is niet alleen geschikt als relatiegeschenk, maar ook om reclame mee te maken. Stuur bijvoorbeeld een leuk geel paastaartje met een zelf ontworpen logo op een luxe paasdoos naar uw afdeling. Of bedank uw klanten met een tulband met vanille dip en een persoonlijk paaskaartje met bedrijfslogo en dankwoord. Met dit paasbanket wordt uw naam onthouden!

Paasbanket online bestellen

Als u kiest voor paasbanket van DeBakkerij, heeft u geen omkijken naar uw bestelling. U geeft aan ons door welk paasbanket uw voorkeur heeft en hoeveel u wilt bestellen. Daarna laat u ons weten welke boodschap u aan uw banket wilt toevoegen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, regelen wij de rest.

Heeft u een grote bestelling of bestelt u graag op factuur? Dat kan uiteraard bij DeBakkerij. Ook het verzenden naar meerdere adressen is geen enkel probleem. Neem contact met ons op om mogelijkheden, wensen of ideeën te bespreken. Neem ook contact met ons op als u liever eerst een persoonlijk advies van ons krijgt. Wij helpen u graag met het vinden van het meest geschikte paasbanket voor uw relaties, werknemers of klanten.