• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Chocolade paashazen

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Chocolade paashazen van DeBakkerij

Heeft u een glimlach op uw gezicht bij het zien van deze chocolade paashazen van DeBakkerij? Wij wel, want alle paashazen zien er even lekker en vrolijk uit!

Welke chocolade paashaas kiest u als relatiegeschenk voor paasdagen? Het wordt moeilijk kiezen, ze zijn allemaal even smaakvol! Kiest u voor een melkchocolade haas of een pure chocolade paashaas? Kunt u echt geen keuze maken, dan kiest u de gemengde paashaas van gemarmerd chocolade. Wat u ook kiest, het zal beslist een paasbest cadeau zijn! Maak uw werknemers, relaties en klanten blij deze paasdagen met deze heerlijke chocolade paashazen!

Een chocolade paashaas met eigen logo

Chocolade paashazen zijn ontzettend leuk om cadeau te geven. Maar uw chocolade cadeau wordt natuurlijk nog leuker met een persoonlijke boodschap. Of kies voor uw bedrijfslogo op de verpakking van de paashaas. Daarmee valt uw chocolade haas op tussen alle andere hazen!

Tip van onze medewerkers: de paashaas met het eetbare logo! Dat is pas echt een goede reclame-paashaas! Of wat dacht u van de XXL paashaas van maar liefst 65 cm groot? Ook beslist een eye-catcher!

Chocolade paashazen online bestellen

U haalt deze chocolade paashazen heel makkelijk in huis. U bestelt ze gewoon online bij DeBakkerij. Liever niet thuis geleverd krijgen maar op locatie? Ook dat kan! U kunt tijdens uw bestelling meerdere verzendadressen opgeven. Laat ons weten welke haas u wilt bestellen en hoeveel chocolade hazen u nodig heeft. Geef dan ook door hoe u uw paashazen graag wilt personaliseren. Kiest u voor een vrolijke paaskaart of voor een paasetiket? Of gaat u voor het eetbare logo op de paashaas? Vraag met één druk op de knop een offerte aan. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een totaalprijs voor uw bestelling.

Natuurlijk kunt u ook eerst persoonlijk overleggen met ons. Neem in dat geval contact met ons op per mail of telefoon. Wij zoeken graag met u mee naar de lekkerste chocolade paashaas van DeBakkerij.