• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Pasen

Producten 1-32 van 101

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 101

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vier Pasen met DeBakkerij.com

Vier Pasen met DeBakkerij.com! Zodra het lente is en Pasen weer nadert, is het tijd om u voor te bereiden op een paar heerlijke paasdagen. In onze webshop vindt u alles voor een smakelijk paasfeest. Kies voor onze ambachtelijke lekkernijen zoals paaseieren met logo, een grappige chocolade paashaas voor de kinderen van uw werknemers of complete paaspakketten voor uw zakelijke relaties. Ook een paasattentie voor personeel voor door de brievenbus behoort tot de mogelijkheden.

Bij het geven van een mooi relatiegeschenk wilt u uiteraard het beste van het beste, óók als om een paascadeau gaat. Maak een goede indruk met onze heerlijke paasstol met amandelspijs voor tijdens de paasbrunch of geef een paasei cadeau voor bij de thee. Laat u inspireren door ons complete Paasassortiment en ontdek het perfecte paascadeau bij de DeBakkerij.com!

Paaspakketten bestellen bij DeBakkerij.com  

Om uw werknemers of relaties op een originele manier te verrassen, kunt u bij ons de leukste paaspakketten bestellen. Dat is weer eens wat anders dan de traditionele cadeaubon. DeBakkerij.com biedt een ruim assortiment aan lekkere paascadeaus. Pak groots uit door complete paaspakketten bij ons te bestellen. Kies een feestelijk paaspakket voor uw personeel of klanten, dat rijk is gevuld met bijvoorbeeld een paasstol met roomboter amandelspijs, een gedecoreerde paastulband en gemixte paaseitjes. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten paaspakketten. Liever een ander leuk paascadeau geven? Wat dacht u van een chocolade paashaas, luxe paaseitjes in een weckpot of een vrolijk paas-brievenbusgeschenk met extra’s, zoals een paas-chocoladepuzzel. Wat uw wensen ook zijn, DeBakkerij.com heeft het voor u!

Originele paasgeschenken met eigen logo

Het paasontbijt wordt pas echt onvergetelijk met originele paasgeschenken met uw eigen logo. Bij DeBakkerij.com kunt u kiezen voor een luxe paaspakket met uw eigen logo. Wilt u liever een paasgeschenk bezorgen met een persoonlijke twist? Kies dan voor een paas-brievenbusgeschenk met een persoonlijk bericht, misschien wel namens de paashaas? Of kies voor paaseieren met logo en een vrolijk paas etiket met uw tekst. Waar u ook voor kiest, met een persoonlijk cadeau maakt u de paasbeleving nóg feestelijker!

Klaar voor Pasen met onze online paascadeaus

Wilt u snel klaar zijn met het bestellen van online paascadeaus voor uw medewerkers en klanten? Bij DeBakkerij.com bestelt u uw lekkernijen nog sneller dan dat de paashaas dit kan regelen! Met één druk op de knop vraagt u de totaalprijs voor uw bestelling aan. Neem een kijkje in ons ruime assortiment en laat ons weten hoeveel mensen u deze Pasen wilt verrassen. Voeg een mooi logo of persoonlijk bericht aan uw paasgeschenken voor bedrijven toe en wij verzorgen uw online paascadeau. Heeft u een ander relatiegeschenk voor een andere feestelijke gelegenheid nodig? Neem dan vooral een kijkje in ons assortiment voor Kerst, Sinterklaas, Oud & Nieuw en Koningsdag.  

Wilt u liever van tevoren uw wensen bespreken? Dat is uiteraard geen enkel probleem, wij staan voor u klaar om u te helpen! Neem contact met ons op via het contactformulier en wij helpen u verder bij het bestellen van de mooiste online paascadeaus. Vrolijk Pasen gewenst!