• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Pasen

Producten 1-32 van 99

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 99

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vier Pasen met DeBakkerij

Vier Pasen met DeBakkerij! Want deze ambachtelijke lekkernijen, chocolade paaseitjes en paaspakketten mogen toch niet ontbreken tijdens de paasdagen?

Met Pasen gaat u voor kwaliteit. Voor een heerlijke paasstol met amandelspijs tijdens de paasbrunch of lekkere paaseitjes bij de thee. Natuurlijk wilt u dan het beste van het beste, óók als het om cadeaus voor Pasen gaat. En die vindt u bij DeBakkerij!


Het is pas Pasen met lekkers van DeBakkerij

Verras uw klanten of relaties eens met een lekker paascadeau, dat is weer eens wat anders! Bij DeBakkerij vindt u een groot assortiment aan lekkere paascadeaus. Van chocolade paashazen, paaseitjes, een luxe paasstol met roomboter en amandelspijs, tot een paaschocoladekaart of vrolijk paas brievenbusgeschenk; de Bakkerij heeft het voor u!


Vier Pasen met een persoonlijk pakket

Maak het paasontbijt onvergetelijk met een persoonlijk paascadeau van DeBakkerij! Wat dacht u van een luxe paasdoos met een eigen ontworpen logo? Of een paas brievenbusgeschenk met een persoonlijk bericht “van de paashaas”? Een vrolijk paas etiket met een boodschap in 300 tekens? Waar u ook voor kiest, met een persoonlijk cadeau maakt u de paasbeleving nóg feestelijker!


Bestel uw lekkernijen voor Pasen nu makkelijk en snel

Online bestelt u uw lekkernijen nog sneller dan dat de paashaas dit regelen kan! Met één druk op de offerteknop vraagt u de totaalprijs voor uw bestelling aan. Maakt u eerst een keuze uit ons ruime assortiment en laat ons weten hoeveel mensen u deze paasdagen wilt verrassen. Voeg een vrolijk logo of persoonlijk etiket toe, en wij zorgen voor de rest!

Wilt u liever een persoonlijk advies? Geen enkel probleem, wij staan voor u klaar om u te helpen! Vier Pasen in stijl, vier Pasen met DeBakkerij!