• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Paasstol 750 gr, 100% Amandelspijs

Ambachtelijk gebakken paasstol met amandelspijs, 750 gram en bestrooid met amandelschaafsel, per stuk verpakt in een mooie stol doos.

Vrolijke blikvanger voor op kantoor, uw sportvereniging, uw afdeling of als relatiegeschenk. Extra leuk met eigen logo, vrolijk paasetiket of vriendelijke paasboodschap!

De prijs voor deze heerlijke paasstol is inclusief de stoldoos. 

Op voorraad
Artikel:
600027
€ 5,95

Maximale aantal karakters: 100

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 100

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 400

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 900

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

3 dagen levertijd (Kies je bezorgdatum bij afrekenen)

Paasstol op kantoor

Heeft u er al eens over nagedacht om Pasen op kantoor te vieren? Om een paasbrunch te organiseren voor uw werknemers of collega’s? Dan mag deze heerlijke paasstol met amandelsijs niet ontbreken. Deze paasstol is gemaakt van de beste ingrediënten, gevuld met 100% amandelspijs en bestrooid met amandelschaafsel. De paasstol is goed verpakt in cellofaanfolie en wordt zorgvuldig verstuurd in een paasgeschenkdoos. Zo weet u zeker dat de paasstol vers geleverd wordt. Vrolijk Pasen!

Personaliseer de verpakking van deze paasstol met uw bedrijfslogo, een guitig paasetiket of voeg er een paasbrief aan toe. Zo wordt uw kantoorbrunch of vergadering extra feestelijk! Geen paasbrunch op kantoor? De paasstol is ook heel geschikt om te versturen als geschenk naar relaties en klanten.

Bestel uw paasstol nu eenvoudig bij deBakkerij

Ontspannen de feestdagen in? Bestel dan snel uw paasstol bij deBakkerij. Zo weet u zeker dat u met Pasen of rondom de paasdagen overheerlijke verse paasstol met amandelspijs serveert. U vraagt de paasstollen nu heel eenvoudig met één druk op de knop aan bij deBakkerij. Als u de paasstol als relatiegeschenk wilt verzenden, verzorgen wij graag de verzending voor u. Laat ons in dat geval weten naar hoeveel adressen u uw relatiegeschenken wilt versturen, dan maken wij een aantrekkelijk prijsvoorstel voor u. Nadat u dit heeft goedgekeurd, gaan wij graag voor u aan de slag!

Heeft u vragen over de paasstol of over de verzending? Of wilt u liever de bestelling van uw paasstollen met een van onze medewerkers doorspreken voordat u een offerte aanvraagt? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Meer informatie
Gewicht(Kg)0.75
Grootte27 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paasstol 750 gr, 100% Amandelspijs
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!