• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Paaseitjes weckpot XL (1.1Kg)

Indrukwekkende XL-Weckpot met paaseitjes, 1 kilo. Stelt u zich eens voor, maar liefst 1 kilo aan heerlijke chocolade paaseitjes in de onderstaande smaken:

 • Melkchocolade
 • Pure chocolade
 • Witte chocolade
 • Melkchocolade met praline
 • Melkchocolade crisp
 • Pure chocolade met praline
 • Vrolijke blikvanger voor op kantoor, uw sportvereniging, uw afdeling of als relatiegeschenk. Extra leuk met eigen logo, vrolijk paasetiket of vriendelijke paasboodschap!

  Niet op voorraad
  Artikel:
  60277
  € 14,25

  Maximale aantal karakters: 100

  Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

  Maximale aantal karakters: 100

  Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

  Maximale aantal karakters: 400

  Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

  Maximale aantal karakters: 900

  Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

  XL- weckpot met paaseitjes

  Maar liefst 1 kilo chocolade ziet er in deze XL-weckpot met paaseitjes! De chocolade is gemaakt van de beste en romigste ingrediënten. Uiteraard worden weckpotten zorgvuldig verpakt en verstuurd, zo bent u er zeker van dat uw bestelling in goede orde aankomt of ontvangen wordt.

  Personaliseer deze weckpot met uw bedrijfslogo of een vrolijk paasetiket en u heeft een echte blikvanger om cadeau te geven aan relaties, klanten of werknemers. Of wat dacht u ervan om de weckpot neer te zetten bij de receptie of op uw sportvereniging? Te versturen als bedankje? Of eigenlijk, XL-bedank voor iemand die wel iets heel goeds heeft gedaan voor u? Met deze weckpot maakt u mensen blij!

  Bestel deze XL-weckpot nu bij deBakkerij

  Wie maakt u blij tijdens Pasen? Zorg ervoor dat uw relaties, klanten of collega’s hun snoeppotten op tijd ontvangen en vraag vandaag nog een offerte aan. Geef aan ons door hoeveel snoeppotten u wilt bestellen en of u een logo, etiket, paaskaart of paasbrief wilt toevoegen. Vraag dan een offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een aantrekkelijk prijsvoorstel, inclusief verzendkosten naar de adressen die u bij uw bestelling aan ons doorgegeven hebt. Wilt u de snoeppotten versturen naar meerdere adressen of heeft u zelf geen tijd om uw relatiegeschenken te versturen? Wij verzorgen graag de verzending voor u. Heeft u vragen over de snoeppotten of wilt u uw bestelling bespreken met een medewerker van deBakkerij? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat u makkelijk en snel uw XL-weckpot met paaseitjes kunt bestellen!

  Meer informatie
  Gewicht(Kg)1.1
  GlutenvrijNee
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Paaseitjes weckpot XL (1.1Kg)
  Uw waardering
  Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!