• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen
Deal!

Paaseitjes brievenbusgeschenk (400 gr)

Stelt u zich eens voor dat u dit brievenbusgeschenk met paaseitjes in uw brievenbus vindt. Dan beginnen de paasdagen pas écht feestelijk, nietwaar? In dit brievenbusgeschenk zit 400 gram gevulde paaseitjes in een lekkere mix van melkchocolade, pure chocolade, witte chocolade, melkchocolade met praline, melkchocolade crisp en pure chocolade met praline?

De paaseitjes hebben een gewicht van 7 gram. Er zitten dus rond de 57 eitjes in een doosje.

Op voorraad
Artikel:
60280
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,50

Maximale aantal karakters: 100

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 100

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 400

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 900

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

3 dagen levertijd (Kies je bezorgdatum bij afrekenen)

Lekkere chocolade paaseieren van deBakkerij

Met deze lekkere mix van chocolade paaseieren van deBakkerij maakt u de paasdagen extra feestelijk voor uw werknemers, relaties en klanten. Om een onvergetelijke indruk te maken, kunt u het brievenbusdoosje aanpassen aan uw eigen wensen. Zo kunt u het doosje personaliseren met uw eigen bedrijfslogo, een persoonlijk paaskaartje of een zelfgeschreven paasbrief. Op die manier maakt u op een leuke en vrolijke manier reclame voor uw bedrijf en zullen uw relaties uit cadeau niet snel vergeten!

Verrassing in een brievenbusgeschenk

Stelt u zich de blijdschap van de ontvangers eens voor! Was het de paashaas? De postbode? Wie het ook was, een brievenbusgeschenk is een hele leuke verrassing voor degene die ’s ochtends naar de brievenbus loopt. Dat is nog eens wat anders dan paaseieren zoeken in de tuin! Diegene vindt daar een luxe brievenbusdoosje in vrolijke geeltinten en met een guitige afbeelding van niemand minder dan…de paashaas. Verrassing!

Snel uw relatiegeschenken met paaseitjes in huis

Bij deBakkerij bestelt u uw paaseitjes nu makkelijk en snel. Met maar één druk op de knop vraagt u een offerte aan. Binnen één dag ontvangt u dan een prijsvoorstel van ons, inclusief verzendkosten. Bij uw bestelling geef u aan naar hoeveel adressen u dit brievenbusgeschenk wilt verzenden en hoe u uw relatiegeschenk wilt personaliseren. Daarna gaan wij voor u aan het werk! Bestellen was nog nooit zo makkelijk. Regel uw paaseitjes snel, dan zorgen wij ervoor dat uw werknemers, klanten en relaties deze paasdagen heel feestelijk doorbrengen!

Wilt u graag een persoonlijk advies van ons over dit vrolijke brievenbusgeschenk met paaseitjes? Laat het ons weten en neem contact met ons op!

Meer informatie
Gewicht(Kg)0.4
GlutenvrijNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paaseitjes brievenbusgeschenk (400 gr)
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!