• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Mini paasbrunch pakket

Met dit mini paasbrunch pakket van deBakkerij ontzorgt u klanten en relaties tijdens de paasdagen en regelt u de paasbrunch voor hen. Wat een ontspanning! In dit paasbrunch pakket zitten de volgende paaslekkernijen:

• 2 roomboter ministollen met 100% amandelspijs
• Flesje appelsap
• 2 cupjes roomboter (15 gram)
• Plak ontbijtkoek van Peijnenburg
• 100gr paaseitjes in een heerlijke mix van melkchocolade, pure chocolade, witte chocolade, melkchocolade met praline, melkchocolade crisp en pure chocolade met praline
• Houten smeermesje

Niet op voorraad
Artikel:
60774
€ 7,95

Maximale aantal karakters: 100

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 100

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 400

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 900

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

3 dagen levertijd (Kies je bezorgdatum bij afrekenen)

Heerlijke paasbrunch

Weten dat de paasbrunch geregeld is, dat is pas ontspannen wakker worden tijdens de paasdagen! Die paasbrunch regelt u makkelijk en snel voor uw relaties met dit mini paasbrunch pakket van deBakkerij! Met deze ambachtelijke mini paasstolletjes gevuld met 100% amandelspijs, verse appelsap, een heerlijk plakje ontbijtkoek én een lekkere mix van chocolade paaseitjes zijn de paasdagen compleet!

Paasbrunch met een persoonlijke ‘touch’

Dit mini brunchpakket van deBakkerij wordt luchtdicht verpakt en uiteraard met zorg verstuurd. Zo bent u er zeker van dat uw relatiegeschenk vers geleverd wordt en dat u uw klanten en relaties een relatiegeschenk van goede kwaliteit stuurt. U kunt de brunchpakketten door ons laten versturen naar meerdere adressen uit uw adressenbestand. U kunt er ook voor kiezen om de brunchpakketten direct bij u op kantoor, op de vereniging of op de afdeling te laten bezorgen. Om ervoor te zorgen dat uw brunchpakket extra opvalt, personaliseert u het met uw eigen logo, een leuke paasboodschap of een paasetiket. Heeft u een grote bestelling? Dat is geen enkel probleem! Neem contact met ons op om uw bestelling te bespreken, we helpen u hier graag bij.

Bestel nu uw paasbrunch pakketten bij deBakkerij

Bestel uw paasbrunch pakketten vandaag nog en verras uw relaties en klanten met lekkere paasbroodjes en sapjes! Wij verzenden voor u door heel Nederland en leveren uw bestelling af op de dag van uw keuze. Let op: zorg dat u maximaal 3 dagen voor de gewenste dag van ontvangst uw pakketten bestelt! Zo komen ze zeker op tijd aan!

Wilt u liever uw bestelling persoonlijk bespreken voordat u een offerte aanvraagt? Of heeft u vragen over dit mini paasbrunch pakket? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie
Houdbaarheid60 dagen
Gewicht(Kg)0.65
GlutenvrijNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mini paasbrunch pakket
Uw waardering