• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Paas pralines (2 stuks)

Heeft u een klein maar attent cadeautje nodig om uw relaties en klanten te laten weten dat u hen waardeert? Kies dan voor deze leuke paas pralines! U kunt deze vrolijke paaschocolade in een brievenbusdoosje als briefpost verzenden naar meerdere adressen in Nederland.

De afmeting van het doosje is: 10x5x2,5 cm (35 gram).

Op voorraad
Artikel:
60779
€ 1,75

Maximale aantal karakters: 100

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 100

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 400

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 900

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

3 dagen levertijd (Kies je bezorgdatum bij afrekenen)

Praline met Pasen

Pasen. Tijd voor bezinning. Een paar mooie dagen om samen met familie door te brengen. Daar hoort natuurlijk iets lekkers bij. Dit kleine relatiegeschenk valt beslist in de smaak. Niet te overdadig, niet te weinig, maar precies goed! En zeg nu zelf, chocolade is toch altijd een goed cadeau om te geven of te krijgen?

Persoonlijke pralines

U kunt uw paaspralines in de verpakking van uw keuze verzenden. Kiest u voor een vrolijk paasdoosje of liever een neutrale verpakking? U kunt uw relatiegeschenk zelfs personaliseren met een eigen logo, uw bedrijfslogo, een paasetiket of een vrolijke paasgroet op een kaartje!

Het paasdoosje past door de brievenbus en is een heel geschikt cadeau om werknemers, relaties en klanten door heel Nederland mee te verrassen. Heeft u een grote bestelling? Geen probleem! Wij verzenden de brievenbusgeschenken graag namens u naar meerdere adressen uit uw adressenbestand.

Bestel nu uw paas pralines bij deBakkerij

Bestel uw brievenbusgeschenk met paas pralines vandaag nog! U kunt nu heel eenvoudig en met maar een druk op de knop uw relatiegeschenken aanvragen. U kiest het juiste brievenbusgeschenk, laat ons het gewenste aantal weten en geeft aan ons door met welke boodschap of afbeelding u uw bestelling wilt personaliseren. Daarna gaan wij voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw relaties hun brievenbusgeschenken op tijd ontvangen.

Wilt u uw bestelling graag met een van de medewerkers van deBakkerij doorspreken? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met het bestellen van een brievenbusgeschenk met paas pralines.

Meer informatie
Houdbaarheid180 dagen
Gewicht(Kg)0.03
GlutenvrijNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paas pralines (2 stuks)
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!