• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Oud & Nieuw brievenbusgeschenk

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oud en Nieuw brievenbuspakket van DeBakkerij

Het nieuwe jaar begint goed met een oud en nieuw brievenbuspakket! Met een brievenbusgeschenk verstuurt u op een leuke manier uw verrassing voor het nieuwe jaar. Daarmee laat u iedereen weten hoezeer u hen heeft gewaardeerd dit jaar.

Bij DeBakkerij vindt u de leukste en lekkerste brievenbuspakketten om te versturen met de feestdagen. Stuurt u uw werknemers een nieuwjaarswens met een chocoladetelegram? Of bedankt u uw klanten met een oliebollenpakket? Waar u ook voor kiest, met een brievenbuspakket zit u altijd goed!

Oliebollen in de brievenbus

Heeft u ooit oliebollen in een brievenbuspakket gekregen? We kunnen u verzekeren dat dit een leuke verrassing is! De oliebollen worden luchtdicht verpakt en komen dus ook vers aan. Ook een chocoladetelegram of chocoladekaart is leuk om per post te ontvangen. Wij zorgen ervoor dat uw geschenken zorgvuldig verstuurd worden. U kunt het versturen van uw relatiegeschenken met een gerust hart aan ons overlaten.

Samen het nieuwe jaar in

Was het afgelopen jaar een succesvol jaar voor u? Dan wilt u vast niets liever dan uw klanten aan u blijven binden. Breng uw naam nog een keer bij hen onder de aandacht en stuur een persoonlijk relatiegeschenk. Kies voor een brievenbuspakket met een persoonlijk etiket of voor een luxe doos met uw eigen logo. Zo weet u zeker dat uw naam in het nieuwe jaar niet vergeten wordt!

Makkelijk uw brievenbuspakket bestellen

U kunt uw klanten, werknemers en relaties makkelijk met een oud en nieuw brievenbuspakket verrassen. U bestelt uw pakketten in een paar eenvoudige stappen:

Maak uw keuze uit onze brievenbuspakketjes voor oud en nieuw. Laat ons daarna weten hoeveel pakketjes u wilt bestellen en of u deze wilt personaliseren met een etiket, brief of logo. Vraag dan een offerte bij ons aan. Wij sturen u zo snel mogelijk een prijsvoorstel. Als u dit heeft goedgekeurd, gaan wij voor u aan de slag.

Heeft u andere wensen of bespreekt u liever eerst telefonisch uw bestelling? Neem dan contact op met één van ons. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van een mooi oud en nieuw brievenbuspakket.