• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Oliebollen en Appelbeignets

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oliebollen en Appelbeignets van DeBakkerij

Een nieuwjaarswens is niet compleet zonder oliebollen en appelbeignets! Begin daarom het nieuwe jaar goed met ambachtelijk gebakken oliebollen en appelbeignets van DeBakkerij. Een leukere manier om het nieuwe jaar in te luiden is er bijna niet!

Geef op Nieuwjaarsdag oliebollen cadeau

Of u nu oliebollen met of zonder krenten serveert, uw medewerkers blij maakt met appelbeignets of feestelijke pakketten wilt versturen, u vindt het bij DeBakkerij. Verras uw relaties en klanten met een leuk brievenbuspakket met mini oliebollen, poedersuiker en een leuk bericht. Of vier het nieuwe jaar met uw werknemers en trakteer op lekkere appelbeignets in luxe dozen. Ook de leden van uw sportvereniging of uw vrijwilligersclub vieren vast graag het nieuwe jaar met u mee met zo’n traktatie!

Verse oliebollen en appelbeignets van DeBakkerij

De oliebollen en appelbeignets worden vers vanuit de bakkerij geleverd. We zorgen er zelfs voor dat u uw oliebollen warm kunt laten bezorgen. Als dat geen leuke verrassing is! En een oliebol is geen oliebol zonder poedersuiker, dus ook daar hebben we aan gedacht.

Een oliebol met logo

Oliebollen en appelbeignets zijn een feestelijk begin van het nieuwe jaar. Maar ze worden nóg feestelijker met een persoonlijk etiket of eigen logo op de doos.

Makkelijk oliebollen en appelbeignets te bestellen

Oliebollen en appelbeignets bestelt u makkelijk online én in één handomdraai. Maak uw keuze uit de lekkernijen die hieronder staan. Vink aan hoe u uw geschenk wilt personaliseren en geef aan ons door hoe groot uw bestelling is. Vraag dan een offerte aan, dan gaan wij voor u aan de slag. Wij sturen u zo snel mogelijk een voorstel toe. Daarna heeft u geen omkijken meer naar uw bestelling.

Heeft u andere wensen? Of heeft u een vraag? Neem dan contact op met ons, we helpen u graag met de lekkerste oliebollen en appelbeignets.