• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Oliebollen en Appelbeignets

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verras uw zakenrelaties met een oliebollen-cadeau van DeBakkerij.com 

Om het jaar feestelijk af te sluiten of een originele nieuwjaarswens uit te brengen, zijn oliebollen en appelbeignets onmisbaar. Wens uw werknemers en zakenrelaties een gelukkig nieuwjaar met de ambachtelijk gebakken oliebollen en appelbeignets van DeBakkerij.com.  Overheerlijke lekkernijen zoals onze oliebollen of appelbeignets vormen de perfecte verrassing die bij menig klant en medewerker in de smaak zal vallen. Een leukere manier om het nieuwe jaar in te luiden is er bijna niet!   

Een heerlijk oliebollen-cadeau als relatiegeschenk

Op Oudejaarsdag of Nieuwjaarsdag maakt u een goede indruk op uw personeel met het serveren van ambachtelijke oliebollen van DeBakkerij.com. Een extra leuke verrassing voor Nieuwjaarsdag is het versturen van feestelijk verpakte oliebollen of appelbeignets naar uw klanten en medewerkers. Bij ons bestelt u eenvoudig en snel een brievenbuspakket met mini-oliebollen, een bus poedersuiker en een persoonlijk bericht. In onze webshop vindt u diverse pakketten oliebollen met of zonder krenten. Een smakelijk en origineel cadeau als oliebollen en appelbeignets vormt ook de  ideale traktatie op kantoor. Vier het nieuwe jaar met uw werknemers en trakteer op verse appelbeignets en oliebollen in luxe dozen. Niet alleen uw personeel of klantrelaties zullen een oliebollenpakket als geschenk zeer waarderen, leden van uw sportvereniging of vrijwilligersclub zijn minstens zo verheugd met deze lekkere traktatie. 

Verse oliebollen met logo 

Wanneer u een Nieuwjaarsgeschenk bij DeBakkerij.com bestelt, bent u verzekerd van een doos of zak verse oliebollen en appelbeignets rechtstreeks van de bakkerij. Om er een echt feestelijk relatiegeschenk van te maken, kunt u ervoor kiezen om de oliebollen en appelbeignets te voorzien van een persoonlijk bericht of uw eigen bedrijfslogo. Uw bedrijfslogo kan ook op de doos worden geplaatst. Optioneel kunt u uw oliebollen-cadeau warm laten bezorgen. Een oliebol is natuurlijk niet compleet zonder poedersuiker. Bestel in onze webshop een bus poedersuiker voor de nodige versiering van uw verse oliebollen.

Snel en eenvoudig oliebollen en appelbeignets bestellen

Heeft u al een keuze kunnen maken uit ons assortiment oliebollen en appelbeignets? Oliebollen en appelbeignets bestelt u makkelijk in onze webshop. Maak uw keuze uit de lekkernijen en vink vervolgens aan hoe u uw geschenk wilt personaliseren. Bij uw bestelling kunt u eveneens het aantal benodigde dozen aangeven. Vraag online uw offerte aan, dan sturen wij u zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Indien u liever een ander Nieuwjaarsgeschenk wilt bestellen, zijn wij u ook graag van dienst. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke Nieuwjaars-chocoladekaart of een chocolade kado-reep als brievenbusgeschenk? Kies online het gewenste relatiegeschenk en geef vervolgens in het bestelproces aan hoe u uw geschenk wilt personaliseren. 

Heeft u specifieke wensen bij uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen u graag met het bestellen van de lekkerste oliebollen en appelbeignets.