• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Nieuwjaarsgeschenken

Een feestelijk nieuwjaar met de lekkerste nieuwjaarsgeschenken

Het nieuwe jaar begint goed met een nieuwjaarsgeschenk van DeBakkerij.com! Bij ons vindt u de lekkerste relatiegeschenken om nieuwjaar mee te vieren. Wat dacht u van een chocoladekaart of cadeaureep? U kunt uw geschenken bij ons personaliseren met uw eigen nieuwjaarswens of het logo van uw bedrijf. Geef uw feestelijke nieuwjaarsgeschenk bijvoorbeeld tijdens de nieuwjaarsreceptie, of laat uw cadeau voor nieuwjaar eenvoudig bij uw zakenrelaties door de brievenbus bezorgen. Een lekkerdere manier om het nieuwe jaar in te luiden is er haast niet!

Nieuwjaarsgeschenken voor klanten

Was het afgelopen jaar een succesvol jaar voor uw bedrijf? Dan wilt u vast niets liever dan uw klanten aan u blijven binden. Met een nieuwjaarsgeschenk bedankt u uw klanten voor hun loyaliteit in het afgelopen jaar. Bovendien bouwt u meer naamsbekendheid op door uw naam nog eens onder de aandacht te brengen met een persoonlijk relatiegeschenk. Kies voor een brievenbuspakket met een persoonlijk etiket of voor een luxe doos met uw eigen logo. Zo weet u zeker dat uw naam in het nieuwe jaar niet vergeten wordt.

Kleine nieuwjaarsgeschenken

Een leuk cadeau hoeft niet duur te zijn! In ons assortiment vindt u ook kleine nieuwjaarsgeschenken die zelfs door de brievenbus passen. Denk aan de lekkerste chocolade, maar ook typische nieuwjaarslekkernijen zoals oliebollen! De oliebollen worden luchtdicht verpakt en komen dus ook vers aan. Met een brievenbuscadeau verrast u uw zakelijke relaties op een originele manier. Bovendien zijn de brievenbuscadeaus goedkoper om te laten bezorgen dan een regulier cadeaupakket, dus ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee. Bestel nu uw kleine nieuwjaarsgeschenken op DeBakkerij.com. 

Bestel uw nieuwjaars-relatiegeschenk op DeBakkerij.com

Laat uw waardering voor uw zakenrelaties blijken en bestel uw nieuwjaars-relatiegeschenk op DeBakkerij.com. Of u nu wilt dat wij de geschenken bij uw relaties leveren, of dat u liever uw geschenken zelf uitdeelt: bij ons is alles mogelijk. Het bestellen van uw nieuwjaars-relatiegeschenken gaat heel gemakkelijk:

 1. Maak uw keuze uit ons assortiment aan heerlijke nieuwjaarsgeschenken.
 2. Kies of u uw zakelijke nieuwjaarsgeschenk wilt personaliseren met een logo of uw wensen voor het nieuwe jaar.
 3. Laat ons weten hoeveel geschenken u nodig heeft.
 4. Druk op de knop en vraag uw offerte aan.

Wij zorgen er altijd voor dat uw geschenken zorgvuldig worden verzonden. Heeft u speciale wensen of wilt u uw order eerst overleggen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Relatiegeschenken voor alle gelegenheden

Een nieuw jaar betekent ook weer nieuwe feestelijke aangelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan alle feestdagen die eraan zitten te komen, zoals Pasen en Koningsdag. Hoe leuk is het om uw personeel of zakenrelaties tijdens deze dagen te verrassen met een heerlijk relatiegeschenk van DeBakkerij.com? Ook als uw bedrijf, uw personeel of een zakelijke relatie een jubileum te vieren heeft, kunt u een geschikt cadeau bij ons vinden. Wij hebben namelijk de lekkerste jubileumcadeaus in ons assortiment. Neem gauw een kijkje!