• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Kerststollen

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kerststol relatiegeschenk van DeBakkerij

Geeft u met de feestdagen kerststollen als relatiegeschenk? Kies dan voor een kerststol van DeBakkerij. Speciaal voor deze sfeervolle dagen hebben wij hieronder voor u de lekkerste kerststollen en amandelspijzen geselecteerd. Laat uw collega’s, werknemers en klanten weten dat u hen warme en gezellige dagen toewenst en stuur hen iets lekkers!

Een kerststol met een boodschap

Uw kerstgeschenk wordt pas echt speciaal met een persoonlijke boodschap. Geef uw cadeau daarom met een persoonlijk kaartje of het logo van uw bedrijf. Zo kun u kiezen uit een kerststol met 100% amandelspijs in een luxe verpakking met uw eigen logo. Of gesuikerde ministolletjes met kerstetiket. Heeft u een ander idee? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Laat uw kerststol door ons verzenden

Draagt u veel mensen een warm hart toe? Laat ons dan de verzending verzorgen. Zo heeft u geen omkijken naar uw kerstgeschenken. U kunt bij uw bestelling aangeven dat u bestelling naar meerdere adressen wilt verzenden. Wij zorgen er dan voor dat uw pakketten met zorg verstuurd worden.

Regel uw kerststollen met gemak deze kerst

Snel een kerststol regelen voor het kerstonbijt? Dat gaat heel eenvoudig.

 • Laat ons weten voor welk luxe kerstartikel u kiest
 • Geef ons uw logo, afbeelding of kerstboodschap door
 • Laat ons weten hoe groot uw bestelling is
 • Druk op de knop om een offerte aan te vragen
 • Uw kerstbestelling wordt snel voor u afgehandeld. Binnen één werkdag na uw aanvraag sturen wij u een voorstel. Zodra u uw goedkeuring heeft gegeven, zorgen wij ervoor dat u kerst in stijl viert met lekkernijen van DeBakkerij.

  Ook als u een grote bestelling heeft, kunt u bij ons terecht. Orders in grote aantallen zijn voor ons geen probleem. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

  Bespreekt u liever eerst uw wensen met ons? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar om u te helpen met het vinden van de lekkerste kerststollen en andere kerstrelatiegeschenken.