• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Kerststollen

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kerststol als relatiegeschenk

Geeft u met de feestdagen het liefst een kerststol als relatiegeschenk? Kies dan voor een kerststol van DeBakkerij.com. Speciaal voor deze sfeervolle dagen hebben wij voor u de lekkerste kerststollen en amandelspijzen geselecteerd. Laat uw collega’s, relaties en klanten weten dat u hen warme en gezellige dagen toewenst en stuur ze een heerlijk relatiegeschenk in de vorm van een kerststol!

Kerststol met logo

Uw kerstgeschenk wordt pas echt speciaal met een persoonlijke boodschap. Geef uw kerstcadeau of kerstpakket daarom een persoonlijke tint met het logo van uw bedrijf.  Zo maakt u niet alleen de ontvangers van de kerststol blij, maar werkt u ook aan uw herkenbaarheid. Denk daarbij aan een kerststol met 100% amandelspijs in een luxe verpakking met uw eigen logo. Het is ook mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de kerststol. Verblijd uw personeel en zakelijke relaties bijvoorbeeld eens met gesuikerde mini-stolletjes met een kerst-etiket met daarop uw kerstboodschap aan de ontvangers. Heeft u een ander idee om uw kerststol nog persoonlijker te maken? Neem dan eens contact met ons op, wij denken graag met u mee en faciliteren het perfecte kerstgeschenk met alle liefde!

Laat uw kerststol bezorgen

Draagt u veel mensen een warm hart toe? Laat ons dan de verzending van de overheerlijke kerststollen verzorgen. Zo heeft u geen omkijken naar uw kerstgeschenken en maakt u uw personeel en zakelijke relaties wel blij met een gepersonaliseerde kerststol met logo. U kunt bij de bestelling aangeven dat u de kerststollen naar meerdere adressen wilt verzenden. Wij zorgen er dan voor dat uw kerstpakketten met zorg worden verstuurd en op de juiste adressen belanden.

Regel uw kerststollen met gemak

Snel een kerststol regelen voor het kerstontbijt van uw medewerkers? Dat gaat eenvoudig volgens de volgende stappen: 

 • Laat ons weten voor welk luxe kerstartikel u kiest

 • Geef uw bedrijfslogo, een andere afbeelding of kerstboodschap aan ons door

 • Vul in hoeveel collega’s en partners de bestelling mogen ontvangen 

 • Druk op de knop om een offerte aan te vragen

Binnen één werkdag na de offerte-aanvraag sturen wij u een voorstel. Zodra u akkoord geeft, zorgen wij ervoor dat uw collega’s en relaties de kerstdagen in stijl vieren met lekkernijen van DeBakkerij.com. Grote orders zijn daarbij geen probleem. 

Bespreekt u liever eerst uw wensen met ons? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar om u te helpen met het vinden van de lekkerste kerststollen, kerstbanket en kerstchocolade. Een mooier begin van de kerst kunnen uw collega’s en zakelijke partners zich bijna niet wensen.