• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Kerstpakketten

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geef een kerstpakket van DeBakkerij

Een kerstpakket hoort erbij met kerstmis. En wilt u uw werknemers, klanten of relaties écht een mooi cadeau geven? Kies dan voor een kerstpakket van DeBakkerij!

Luxe assortiment aan kerstgeschenken

Speciaal voor de kerstdagen hebben we voor u een luxe assortiment samengesteld. Van ambachtelijke kerststollen vol met amandelspijs, tot oliebollen en appelbeignets in een sierlijke kerstdoos; u vindt het bij DeBakkerij. U kunt zelfs kiezen uit een XL-oliebollenpakket waar u de hele afdeling mee trakteert. Waar verwent u dit jaar uw relaties mee?

Geef een persoonlijk kerstpakket

Een kerstpakket krijgen is al heel leuk. Maar het is nóg leuker om een persoonlijk kerstpakket te krijgen. Wens uw klanten en relaties warme dagen toe met een persoonlijk bericht. Of kies voor een kerstpakket met een kerstkaart. De kerstpakketten zitten al in mooie kerstdozen, maar worden nog mooier met uw eigen logo erop!

Extra cadeaus in uw kerstpakket

Voor die ene klant of relatie doet u graag extra moeite. Geef daarom iets extra’s cadeau! U kunt bij het bestellen van uw kerstpakket kiezen om nog een cadeau toe te voegen. Zo heeft u de keuze uit een mooie teakhouten broodplank of een mooi rvs-broodmes. Als dat geen leuke manier is om de kerststol aan te snijden!

Regel makkelijk en snel uw kerstpakketen

Het bestellen van uw kerstpakketten is heel makkelijk. Kies uit ons ruime assortiment aan oliebollen, tulbanden, appelbeignets, kerststollen en kerstchocolade. Kies of u nog iets extra’s wilt verzenden bij uw kerstpakket. Laat ons weten hoe u uw kerstpakketten wilt personaliseren. Geef ons het aantal op en vraag dan een offerte aan. U doet dit met slechts één druk op de knop. Na het aanvragen van uw offerte ontvangt u snel een voorstel van ons. Heeft u aanvullende wensen? Of bespreekt u graag eerst de keuze van uw kerstpakket met ons? U kunt ons uiteraard bellen of contact opnemen per email. Wij regelen graag het lekkerste kerstpakket voor u.