• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Kerstpakketten

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een heerlijk kerstpakket

Een kerstpakket hoort erbij met Kerstmis. U geeft uw werknemers, klanten en andere zakelijke relaties hiermee écht een mooi en lekker cadeau. Voor de heerlijkste en mooiste kerstpakketten ben u bij DeBakkerij.com aan het juiste adres. 

Luxe assortiment aan kerstpakketten

Speciaal voor de kerstdagen hebben we  een luxe assortiment van kerstpakketten samengesteld. Van ambachtelijke kerststollen vol met amandelspijs, tot oliebollen en appelbeignets in een sierlijke kerstdoos; u vindt het allemaal bij DeBakkerij.com. Verras uw medewerkers en zakelijke relaties met een feestelijk kerstpakket vol met lekkernijen. Door uw zakelijke partners en werknemers een kerstpakket te geven, laat u aan hen zien dat u ze waardeert en dat ze iets extra’s verdienen. Aan zoiets moois dragen wij graag bij met een speciaal kerstpakket. 

Persoonlijk kerstpakket met logo

Een kerstpakket krijgen is al heel leuk, maar een persoonlijk kerstpakket ontvangen is nóg leuker. Wens uw klanten en relaties warme dagen toe met een kerstpakket met uw logo en een persoonlijk bericht. Bij DeBakkerij.com geef u uw kerstpakket eenvoudig een persoonlijke tint met een eigen berichtje op een kerstkaart, brief of via een tekstlabel.  De kerstpakketten worden bezorgd in een mooie, sierlijke kerstdoos. Door uw eigen bedrijfslogo toe te voegen, maakt u het kerstpakket helemaal af. 

Origineel kerstpakket met extra’s

Voor die ene klant of relatie doet u graag iets extra. Heeft u een belangrijke klant of zakelijke relatie? Overweeg dan eens om deze te verblijden met een kerstpakket met extra cadeaus. U kunt bij het bestellen van uw kerstpakket kiezen om nog een cadeau toe te voegen. Breid uw zakelijke kerstpakket bijvoorbeeld uit met een mooie teakhouten broodplank of een handig rvs-broodmes. Als dat geen leuke manier is om de kerststol aan te snijden en uw personeel of zakelijke relaties mee te verrassen!

Bestel gemakkelijk en snel uw zakelijke kerstpakketten

Het bestellen van kerstpakketten is heel eenvoudig. Kies uit onze  ruime assortiment van pakketten met onder andere oliebollen, tulbanden, appelbeignets, kerststollen en kerstchocolade. Geef vervolgens aan of u nog iets extra’s wilt verzenden bij het kerstpakket en laat ons weten of (en zo ja, hoe) u uw kerstpakketten wilt personaliseren. Vul in om hoeveel kerstpakketten het gaat en vraag met één druk op de knop de offerte aan. Na de aanvraag van de offerte ontvangt u snel een voorstel van ons. Heeft u aanvullende wensen of bespreekt u graag eerst alle verschillende mogelijkheden met ons? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de lekkerste kerstpakketten.