• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Kerstbanket

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een ambachtelijk kerstbanket van DeBakkerij

In de mooiste tijd van het jaar geeft u een ambachtelijk kerstbanket cadeau. Want een kerstbanket is onmisbaar met de kerstdagen. Verras daarom uw werknemers, klanten of relaties met een heerlijke tulband, kerstkrans of amandelstaaf van DeBakkerij.

Tulband, kerstkrans of amandelstaaf

Een tijd van samenzijn wordt nog gezelliger met een tulband, kerstkrans of amandelstaaf erbij! Heerlijk om samen te delen, bij een kop warme chocolade en in het sfeerlicht van de kerstboom. Uw kerstgeschenk van de Bakkerij mag niet ontbreken deze feestdagen.

Kerstbanket met logo

Als u kiest voor een kerstbanket in stijl, dan verstuurt u dit natuurlijk helemaal in kerststijl. Voeg daarom een kerstkaart of een persoonlijke boodschap toe aan uw kerstgeschenk. Of verstuur uw kerstbanket met een eigen logo van uw bedrijf. Zo wordt uw kerstbanket nog persoonlijker en leuker om te ontvangen.

Extra kerstcadeaus bestellen

Een kersttulband aansnijden wordt nog leuker met een mooi mes. U kunt er daarom voor kiezen om een mooi rvs-mes met een eigen logo toe te voegen aan uw bestelling. Of wat dacht u van een mooie teakhouten snijplank? Dat is pas echt een origineel cadeau!

Snel kerstbanket bestellen

Met maar één druk op de knop regelt u al uw kerstbanket dit jaar. Wilt u uw kerstgeschenk naar meerdere adressen versturen? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen graag uw verzending. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw kerstcadeaus dit jaar. Om uw kerstbanket te bestellen doorloopt u 3 eenvoudige stappen.

 • Kies uit onze onderstaande selectie van ambachtelijk kerstbanket
 • Voeg eventuele extra’s toe aan uw keuze
 • Laat ons weten of u een mooie kerstkaart, persoonlijk bericht of een logo toe wilt voegen
 • Vraag daarna via de bestelknop een offerte aan. U mag binnen 1 werkdag van ons een prijsopgave verwachten. Na uw goedkeuring gaan wij graag voor u aan de slag en regelen wij uw kerstbanket tijdens de feestdagen!