• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Kerst chocolade

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De lekkerste kerstchocolade 

In de maand december is het een traditie om uw medewerkers en zakelijke relaties een kerstpakket of kerstgeschenk te geven. U kunt hen met diverse lekkernijen verrassen. Wij van de DeBakkerij.com helpen u graag met het geven van het perfecte kerstgeschenk aan uw personeel of zakelijke partners. Een veilige keuze is kerstchocolade; een smakelijke traktatie waar u iedereen blij mee maakt. 

Relatiegeschenk kerstchocolade

Bij een goede zakelijke relatie past een kerstgeschenk om uw zakelijke partner mee te verblijden. Met een relatiegeschenk in de vorm van kerstchocolade geeft u een signaal af aan uw relatie dat hij of zij belangrijk voor u is. Hierdoor zal de relatie tussen jullie alleen nog maar verbeteren. Geef ze bijvoorbeeld leuke kerstpralines met het logo van uw bedrijf erop. Zo herinnert u uw zakelijke partners bij elke hap aan uw organisatie. U kunt ook een chocolade wensboom of andere, smaakvolle varianten van kerstchocolade geven. 

Kerstchocolade voor personeel

Na een jaar hard werken, is het leuk om uw personeel te verrassen met kerstchocolade. Overtref hun verwachtingen en schenk hen een chocolade kerstkaart van DeBakkerij.com. Op deze chocolade kerstkaart kun u uw persoonlijke boodschap aan elk personeelslid laten zetten. Zo voelen uw personeelsleden zich gewaardeerd en hebben ze gelijk iets lekkers om te eten. 

Gepersonaliseerde kerstchocolade

Bij DeBakkerij.com kunt u kiezen uit diverse manieren om gepersonaliseerde kerstchocolade te geven. Kies bijvoorbeeld voor kerstchocolade in de vorm van Napolitains met het logo van uw bedrijf of schenk een chocolade wensboom of kerstchocolade-reep met een kaartje of brief. Op die manier kunt u uw waardering extra tot uiting brengen via een persoonlijk boodschap. Geeft u liever een kerststol, kerst brievenbusgeschenk of kerstbanket? Geen probleem, ook aan deze lekkernijen kunt u eenvoudig een gepersonaliseerde boodschap toevoegen.

Kerstchocolade laten bezorgen

Kerstchocolade bestelt u online bij DeBakkerij.com. U geeft tijdens het bestelproces aan welke chocolade u wilt, naar wie wij het mogen versturen en welke boodschap u aan uw relatiegeschenk van kerstchocolade. wilt toevoegen. Wij zorgen dan dat de kerstchocolade in de brievenbus van uw personeel of zakelijke partners belandt. De bezorging van de kerstchocolade nemen wij graag uit handen. Bespreekt u liever eerst uw wensen met ons? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar om u te helpen met het vinden van de lekkerste kerstchocolade voor uw medewerkers en zakelijke partners.