• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Kerst brievenbusgeschenk

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De heerlijkste brievenbuscadeaus voor kerst

Heeft u al eens overwogen om uw kerstgeschenk voor uw personeel en zakenrelaties als brievenbuspakket te versturen? Het kerst brievenbuspakket van DeBakkerij.com is zeer geschikt om per post te versturen. Maak uw keuze uit ambachtelijke kerststollen, pralines en chocolade kerstbomen en verwarm de harten van uw werknemers en relaties.

Met een relatiegeschenk van DeBakkerij.com brengt u sfeer onder de kerstboom. U verzorgt zelfs de gezelligheid op kerstavond met een leuk en origineel kerst chocoladespel of een ludieke kerstpuzzel. Kortom, met deze kerstgeschenken viert u Kerstmis in stijl.

Persoonlijke boodschap met kerst

Wilt u uw personeel, klanten en andere zakenrelaties graag laten weten hoezeer u hen waardeert? Voeg dan een persoonlijke boodschap toe aan uw kerst brievenbuspakket. Als u bijvoorbeeld chocolade verstuurt via de post kunt u een persoonlijke boodschap bijvoegen op een kaartje, brief of tekstlabel. Verstuurt u een kerstgeschenk uit naam van uw bedrijf? Dan is een cadeau met het eigen logo een goed idee. Welke boodschap verstuur jij deze feestdagen naar uw personeel en relaties?

Stijlvol brievenbuspakket voor kerst

Maakt u geen zorgen over uw kerstgeschenken; DeBakkerij.com heeft voor elke gelegenheid smaakvolle en passende relatiegeschenken. Verstuur uw relatiegeschenken in pakketjes die geschikt zijn voor de brievenbus. Wij pakken de geschenken stijlvol in en zorgen voor een zorgvuldige afhandeling van de verzending. Alle pakketjes die u op deze pagina ziet, zijn geschikt voor de brievenbus. Daarmee blijven de verzendkosten laag. Deze smaakvolle en unieke pakketten zijn hierdoor niet alleen feestelijk voor de ontvanger, maar ook voor uw budget. 

Eenvoudig kerstgeschenk bestellen

Geen tijd om voor kerst de brievenbus-pakketjes te regelen? Het bestellen van een brievenbus kado voor kerst gaat heel snel. Nadat u hieronder uw keuze hebt gemaakt, laat u ons weten hoe u het brievenbuspakket voor kerst wilt personaliseren. Een logo, feestelijke afbeelding of een persoonlijke boodschap? Het kan allemaal! Tot slot laat u ons weten hoe groot uw bestelling is en vraagt u de offerte aan. Binnen één dag ontvangt u van ons een voorstel. Na akkoord op de offerte gaan wij direct voor u aan de slag.

Laat de mensen om u heen tijdens de kerstperiode weten hoezeer u hen waardeert. Op waardering en liefde zit geen limiet. Dat is bij ons dus niet anders; u kunt bij ons ook terecht voor grote bestellingen van kerst brievenbus-pakketten.

Krijg u liever eerst persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van de medewerkers van DeBakkerij.com. Zij staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van een mooi brievenbus-cadeau voor kerst om uw collega’s en relaties mee te verrassen.