• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Kerst brievenbusgeschenk

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kerst brievenbuspakket relatiegeschenk van DeBakkerij

Heeft u er al eens aan gedacht om uw kerstgeschenk in een brievenbuspakket te versturen? Het brievenbuspakket van DeBakkerij is zeer geschikt om per brievenbuspost te versturen. Maak uw keuze uit ambachtelijke mini kerststollen, pralines en chocolade kerstbomen en verwarm de harten van uw werknemers en relaties.

Met een relatiegeschenk van DeBakkerij brengt u sfeer onder de kerstboom. U verzorgt zelfs de gezelligheid op kerstavond met een leuk en origineel kerst chocoladespel of kerstpuzzel. Kortom, met deze kerstgeschenken viert u Kerstmis in stijl.

Een persoonlijke boodschap met kerst

Wilt u uw collega's, klanten of relaties graag laten weten hoezeer u hen waardeert? Voeg dan een persoonlijke boodschap toe. Verstuurt u uw relatiegeschenk uit naam van uw bedrijf? Dan is een cadeau met uw eigen logo een goed idee. Welke boodschap verstuurt u deze feestdagen?

Stijlvol brievenbuspakket

Als u zich liever geen zorgen maakt over uw kerstgeschenken, dan bent u bij DeBakkerij óók met kerst aan het goede adres. U kunt uw kerstcadeautjes laten verzenden in pakketjes die geschikt zijn voor de brievenbus. Uw geschenken worden stijlvol ingepakt en zorgvuldig door ons verstuurd. Alle pakketjes die u op deze pagina ziet, zijn geschikt voor de brievenbus. Daarmee blijven de verzendkosten laag en óók nog eens feestelijk voor uw budget.

Eenvoudig uw kerstgeschenk bestellen

Geen tijd om uw brievenbus kerstpakketjes te regelen? Gelukkig gaat bestellen heel snel. Nadat u hieronder uw keuze heeft gemaakt, laat u ons weten hoe u uw cadeaus wilt personaliseren. Een logo, een feestelijke afbeelding of een persoonlijke boodschap? Het kan allemaal! Tot slot laat u ons weten hoe groot uw bestelling is en vraagt u een offerte aan. Binnen één dag ontvangt u van ons een voorstel. Nadat u dit voorstel heeft goedgekeurd, zorgen wij ervoor dat uw bestelling met zorg wordt afgehandeld.

Laat de mensen om u heen tijdens de kerstperiode weten hoezeer u hen waardeert. Dat kunnen er niet genoeg zijn. U kunt bij ons ook terecht voor bestellingen in grote aantallen. U kunt dit aantal bij uw bestelling doorgeven.

Krijgt u liever eerst een persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van de medewerkers van DeBakkerij. Zij staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van een mooi kerst brievenbuspakket.