• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Kerst

Producten 1-32 van 68

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 68

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De lekkerste zakelijke kerstgeschenken

De decembermaand is een mooie periode om uw personeel en zakelijke relaties te bedanken voor hun inspanningen. Door hen te verrassen met een lekker kerstgeschenk toont u uw waardering voor hen en werkt u tegelijkertijd aan het instandhouden van de goede relaties met uw zakelijke partners en personeel. Zoekt u voor kerst een relatiegeschenk om uw zakelijke relaties en personeel te bedanken? Dan bent u bij DeBakkerij.com aan het juiste adres! We bieden diverse, ambachtelijke kerstgeschenken aan met voor ieder wat wils.

Kerstgeschenk voor personeel

Met een kerstgeschenk laat u uw personeel zien dat u aan hen denkt. Door het geven van een smakelijke kerstattentie toont u uw waardering voor uw trouwe werknemers. Om een kerstgeschenk voor uw personeel nog specialer te maken, bieden wij de mogelijkheid een kerstattentie voor uw personeel op verschillende manieren te personaliseren. Maak uw kerstgeschenk nog specialer met een kaartje, tekstlabel of brief met een persoonlijke boodschap. Hierdoor voelen uw medewerkers zich nog bijzonderder wanneer ze de kerstattentie in ontvangst nemen. 

Kerstattentie voor zakelijke relaties

Of u de relatie met uw zakelijke partners nu wilt bevestigen, verbeteren of instandhouden, een kerstgeschenk voor zakelijke relaties zorgt in alle gevallen voor het gewenste resultaat. Biedt uw zakelijke partners bijvoorbeeld een kerststol aan of kies uit verschillende soorten banket en kerstchocolade voor een zakelijk kerstgeschenk. Met een persoonlijke boodschap op een kaartje of met een brief zet u uw blijk van waardering extra kracht bij. Wilt u graag iets groters geven? Verras uw favoriete zakelijke partners dan eens met een kerstpakket van DeBakkerij.com. 

Origineel kerstcadeau

Bij DeBakkerij.com vindt u verschillende kerstgeschenken voor uw medewerkers en zakelijke relaties die opvallen bij de ontvangers. Geef bijvoorbeeld een smakelijke kerstattentie met het logo van uw bedrijf, zodat de ontvanger bij elke hap aan uw bedrijf denkt. U kunt daarnaast ook kiezen om met kerst een relatiegeschenk te geven met een originele, persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Zo zien uw medewerkers dat u tijd heeft gestoken in uw kerstattentie. Dat zullen ze zeker waarderen!  

Kerstkado voor uw personeel bij DeBakkerij.com

DeBakkerij.com is uw partner voor het ideale kerstgeschenk. Met onze ambachtelijke producten zijn uw zakelijke partners en medewerkers gegarandeerd van een heerlijk kerstkado. U kunt zowel voor voor kleine of hele grote bestellingen bij ons terecht. Onafhankelijk van de grootte van de bestelling zorgen wij ervoor dat uw kerstgeschenken met bedrijfslogo en/of persoonlijk kaartje op het juiste moment worden bezorgd.