• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Jubileum cadeau

Een heerlijk jubileumcadeau voor uw bedrijf

Of het nu 5, 10 of 100 jaar is: Als een bedrijf een jubileum te vieren heeft, verdient dat een speciaal cadeau. Een jubileum is tenslotte een bijzondere gebeurtenis die niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Bij DeBakkerij.com bestelt u de lekkerste geschenken om uw waardering te uiten naar een zakelijke relatie of uw personeel. Onze geschenken bevatten de beste ingrediënten, worden ambachtelijk bereid en worden vers uit de bakkerij geleverd. Zo weet u zeker dat uw jubileum cadeau bij de ontvanger in de smaak zal vallen.

Hoe kiest u als bedrijf het beste jubileumcadeau?

Het bedenken van een jubileumcadeau voor een bedrijf vergt creativiteit. Er zijn namelijk ontzettend veel ideeën te verzinnen. Ook verschilt het natuurlijk per situatie wat voor cadeau geschikt is. Als een ander bedrijf een jubileum te vieren heeft, dan kunt u als relatie uw waardering laten blijken met verse lekkernijen. Voeg hier een persoonlijke boodschap voor het bedrijf aan toe, en u heeft een origineel en lekker jubileumcadeau.

Jubileumcadeau voor personeel

Wilt u als werkgever uw personeel verrassen met een jubileumcadeau? Ook dan bent u bij DeBakkerij.com aan het juiste adres. Wij verkopen de lekkerste geschenken voor zowel zakenrelaties als personeel. Met een jubileumcadeau bedankt u uw personeel dat zich dag in, dag uit inzet voor uw bedrijf. Niets is tenslotte zo waardevol voor een bedrijf als personeel dat zich gewaardeerd voelt. Laat op de jubileumdag bijvoorbeeld macarons of verse koeken leveren. Rechtstreeks bij uw bedrijf, of bij het personeel door de brievenbus: het is allebei mogelijk.

Cadeau voor jubileum werknemer

Een werknemer die voor een lange tijd in dienst is, verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Bij het vieren van het jubileum van een werknemer hoort natuurlijk ook een speciaal cadeau. Wat is dan beter dan een leuk cadeau dat u ook nog eens kunt opeten? Door een jubileumcadeau te geven, bedankt u  uw werknemer voor de jarenlange inzet voor het bedrijf. Bij DeBakkerij.com hebben we een groot assortiment aan verse lekkernijen. Bovendien kunt u een groot deel van de cadeau’s personaliseren, zodat u zeker weet dat uw werknemer het bedrijf niet snel zal vergeten.

Geschenken voor het jubileum van uw bedrijf

De beste geschenken voor het jubileum van uw bedrijf vindt u bij DeBakkerij.com. Bij ons vindt u onder andere de lekkerste chocolade, versgebakken brownies of overheerlijke donuts met toppings in vrolijke kleuren om uw personeel mee te verrassen. Ook hebben we diverse andere producten direct uit de bakkerij geleverd. Denk aan macarons en vers gebakken koeken, maar ook lekkernijen gerelateerd als de feestdagen zoals speculaaspoppen en paasstollen. Heeft u andere wensen of heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de lekkerste jubileumcadeaus voor uw bedrijf.