• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Koningsdag

Ook voor deze Koningsdag hebben we weer een leuk aantal lekkere oranje geschenken voor u samengesteld, vanzelfsprekend ook te personaliseren met uw logo of persoonlijke boodschap.

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Koningsdag viert u met iets lekkers van DeBakkerij

Koningsdag! De koning is jarig en dat mag gevierd worden met iets lekkers van DeBakkerij. Want met de lekkernijen van DeBakkerij wordt uw koningsdag écht een feestje.

Bent u op zoek naar een geschikte Koningsdag traktatie voor uw personeel, klanten of zakenrelaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij DeBakkerij heeft u namelijk ruime keuze uit ambachtelijke tulbanden, oranje tompoezen, vrolijk gesuikerde donuts en oranje koningskoeken. Niet alleen leuk om uit te delen als vrolijke oranje traktatie op Koningsdag, maar ook om op te sturen. Want wist u dat u uw Koningsdag traktatie per brievenbuspost kunt versturen? Uw verrassing wordt dan verpakt in een vrolijk Koningsdag brievenbusdoosje en tegen lage portokosten verstuurd.

Persoonlijke Koningsdag traktatie

Een traktatie geeft u natuurlijk niet anoniem. Voeg een etiket of koningsdag logo toe aan uw traktatie om deze nóg persoonlijker te maken. Zo zullen uw Koningsdag lekkernijen niet alleen nog meer opvallen, maar ook niet snel vergeten worden!

Uw Koningsdag traktatie bestellen

Snel nog even uw Koningsdag traktatie regelen? Dat kan bij DeBakkerij! U regelt dit namelijk online makkelijk en snel met slechts 1 druk op de knop. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling vers en op tijd wordt geleverd.

U kunt uw bestelling naar meerdere adressen laten versturen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Ook grote bestellingen of bestellingen op factuur zijn geen probleem. Neem in dat geval even contact met ons op.

We kunnen ons voorstellen dat u liever eerst een advies krijgt over uw bestelling. Of dat u misschien andere wensen of ideeën heeft. Neem ook dan contact met ons op. We denken graag met u mee over hoe u Koningsdag viert met iets lekkers van DeBakkerij.