• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Feestdagen

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Feestdagen viert u met DeBakkerij

Feestdagen viert u met de Bakkerij! Want bij DeBakkerij vindt u de heerlijkste producten die bij een feestdag passen. Ambachtelijk bereid en vers uit de bakkerij geleverd.

Heeft u iets te vieren ter ere van een speciale gelegenheid? Viert u samen met werknemers Koningsdag op kantoor? Of heeft u een promotie of jubileum? Een overwinning behaald met de sportvereniging? Dan hoort daar natuurlijk iets lekkers bij! Bij DeBakkerij vindt u de lekkerste producten voor elke gelegenheid en passend bij elke smaak.

Maak uw feest persoonlijk

Welke feest u ook viert, uw traktatie wordt nog feestelijker met een persoonlijke boodschap of gepersonaliseerd logo. Zo heeft u niet zomaar iets lekkers, maar echt iets bijzonders!

Feest? Stuur een brievenbusgeschenk!

Heeft u iets te vieren, maar zijn niet alle gasten aanwezig op uw feest? Of wilt u graag uw werknemers allemaal persoonlijk iets toesturen? Kies dan voor een brievenbusgeschenk. Een brievenbusgeschenk verstuurt u namelijk makkelijk en goedkoop naar meerdere adressen. Leuk om te versturen, verrassend om te ontvangen!

Makkelijk lekkers voor de feestdagen bestellen

Regel nu uw traktaties voor de feestdagen! Geef aan ons door welk lekkers u wilt bestellen en hoeveel bestellingen u wilt doen. Heeft u een logo om toe te voegen? Of misschien een eigen plaatje of etiket? Stuur het naar ons toe. Wij zorgen ervoor dat uw feestpakket na uw goedkeuring van de offerte zo snel mogelijk verzonden wordt. Vers vanuit de bakkerij en vers geleverd!

Heeft u nog vragen, opmerkingen of andere wensen rondom uw bestelling? Vertel het ons! Wij zorgen er graag voor dat u de feestdagen viert met lekkers van DeBakkerij en geen omkijken meer heeft naar uw bestelling!