• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

EK pakketten

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

EK pakketten van DeBakkerij

Aanvallen… op de oranje EK pakketten van DeBakkerij! Want voor de echte oranje supporter mag een EK pakket van DeBakkerij niet ontbreken tijdens de wedstrijd!

Onmisbaar, dat zijn de oranje EK lekkernijen van DeBakkerij! De ambachtelijke tulbanden, donuts en oranje pencees zijn goede snacks tijdens de wedstrijden. Vers uit de bakkerij, vers op tafel! En trouwens ook heel makkelijk en snel online besteld.

Juich samen met DeBakkerij!

Het aanmoedigen van onze voetbalhelden wordt nóg leuker met EK pakketten van DeBakkerij. Feestelijk oranje, helemaal in EK stijl! De EK pakketten zijn er in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een groter pakket met ambachtelijke lekkernijen en oranje accessoires, of uit een kleiner brievenbusgeschenk wat per brievenbuspost wordt verzonden. Zoutjes, worstjes, koekjes of zelfs borrelplanken; aan elke supporter wordt gedacht! In elk pakket zitten bovendien leuke oranje accessoires zoals klaphanden, fluitjes, of een oranje supporters strandbal

EK pakketten met persoonlijke boodschap

Welk EK pakket u ook kiest, u maakt het nóg leuker met een persoonlijke boodschap! Voeg daarom uw eigen logo toe of schrijf een persoonlijke boodschap op een EK kaartje. Zo maakt u uw EK cadeau heel geschikt als zakelijk cadeau voor werknemers, klanten of relaties. 1-0 voor u, toch?

EK pakketten bestellen

U bestelt uw EK pakketten makkelijk en snel online bij DeBakkerij. Kiest u voor brievenbuspost en verzending naar meerdere adressen? Dat kan! De brievenbusgeschenken zijn geschikt voor de brievenbus. Lage portokosten, dus ideaal voor het verzenden naar meerdere klanten of relaties. Liever een groter pakket? Geen enkel probleem! Met slechts één druk op de knop vraagt u een offerte aan.

Wilt u graag een persoonlijk advies voordat u uw EK cadeau bestelt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw EK pakketten!

"