• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

EK brievenbusgeschenk

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
"

EK brievenbusgeschenk van DeBakkerij

Vier het EK groots met een EK brievenbusgeschenk van DeBakkerij! Deze oranje pencees, donuts en chocolade zijn geschikt voor brievenbuspost. Daarmee heeft u dus een heel geschikt cadeau om te versturen naar de voetbalfans in uw omgeving!

Een EK brievenbusgeschenk voor oranje supporters

Zijn uw werknemers, relaties of klanten echte oranje supporters? Dan scoort u goed met een EK brievenbusgeschenk. U kunt zelf uw EK brievenbusgeschenk samenstellen door te kiezen uit verschillende producten. Zo heeft u keuze uit een EK borrelpakket met witte wijn of Margarita, zoutjes of discomix, of gaat u voor de vrolijke variant met oranje strandbal en fluitje of schmink.

Een gepersonaliseerd EK brievenbusgeschenk van DeBakkerij

Scoor deze kampioenschappen met uw bedrijfslogo! Dat kan namelijk als u uw EK brievenbusgeschenk personaliseert met een eigen logo. Uw brievenbusgeschenk wordt verzonden in een oranje brievenbusdoosje. Hier kunt u een persoonlijk etiket op laten zetten, een persoonlijke boodschap op schrijven of EK kaartje met tekst aan toevoegen. Daarmee wordt uw EK verrassing persoonlijker!

Met gemak een EK brievenbusgeschenk bestellen

Makkelijk en snel uw werknemers, klanten of sportvrienden verrassen? Dat doet u met een EK brievenbusgeschenk. Bij DeBakkerij bestelt u dit makkelijk en snel:

 • Laat ons weten welk EK brievenbusgeschenk u wilt versturen
 • Geef aan hoeveel brievenbusgeschenken u wilt bestellen
 • Voeg uw persoonlijke etiket of tekst voor het EK kaartje toe
 • Vraag met één druk op de knop uw offerte aan
 • Wij gaan voor u aan de slag! Wij sturen u zo snel mogelijk een totaalprijs. Na uw goedkeuring zorgen wij ervoor dat uw relaties, werknemers of klanten zo snel mogelijk hun brievenbussen oranje zien kleuren! De brievenbusgeschenken zijn vanzelfsprekend geschikt voor de brievenbus. Daardoor zijn de portokosten laag en blijft er genoeg over voor de EK-pot!

  Voetbal vieren we met z’n allen - met veel oranje fans! Het verzenden naar meerdere adressen is dus geen enkel probleem!

  Heeft u vragen of andere wensen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag om het meest geschikte EK brievenbusgeschenk voor u samen te stellen!

  "