• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Eindejaarsgeschenken

Ambachtelijke eindejaarsgeschenken voor bedrijven

Bent u op zoek naar een lekker én origineel eindejaarsgeschenk voor uw klanten of personeel? Dan bent u bij DeBakkerij.com aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk originele eindejaarsgeschenken om op te eten. Denk aan vers bereide oliebollen of appelbeignets, maar ook de lekkerste nieuwjaarschocolade. Waar u ook voor kiest: u bent er zeker van dat u uw zakelijke relaties blij verrast met een eindejaarsgeschenk van DeBakkerij.com. Een mooie afsluiter van het oude jaar, en tegelijkertijd een feestelijk begin van het nieuwe jaar!

Relatiegeschenken voor eindejaar

Het einde van het jaar is vaak een belangrijke periode binnen een bedrijf. U blikt terug op het afgelopen jaar, en u maakt daarnaast nieuwe plannen voor het komende jaar. Dit maakt het eindejaar uitermate geschikt om relatiegeschenken te geven aan uw zakelijke relaties, klanten en personeel. Met een relatiegeschenk bedankt u hen voor hun inzet en betrokkenheid bij het bedrijf in het afgelopen jaar. Laat uw waardering blijken en bestel nu uw relatiegeschenken voor eindejaar op DeBakkerij.com.

Originele eindejaarsgeschenken voor klanten

Hoe kunt u uw klanten aan het einde van het jaar beter bedanken dan met een origineel eindejaarsgeschenk? Op DeBakkerij.com vindt u leuke eindejaarsgeschenken voor klanten die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Denkt u bijvoorbeeld aan overheerlijke oliebollen en appelbeignets. Deze leveren wij direct uit de bakkerij en we kunnen ze zelfs warm bij uw klanten laten bezorgen! Door een eindejaarsgeschenk te geven, bouwt u een waardevolle relatie op en zorgt u tegelijkertijd voor meer naamsbekendheid. Helemaal als u kiest voor gepersonaliseerde eindejaarsgeschenken. Lees hieronder meer over het personaliseren van uw eindejaarscadeau.

Eindejaarsgeschenken bedrukken met logo

U wilt natuurlijk het liefst origineel voor de dag komen met uw eindejaarsgeschenk. Laat daarom uw eindejaarsgeschenken bedrukken met het logo van uw bedrijf erop, of kies ervoor om uw eindejaarscadeau te laten leveren met een persoonlijk kaartje erbij. Zo maakt u het persoonlijk en weet u zeker dat uw klanten en zakelijke relaties uw bedrijf niet snel zullen vergeten! Het bestellen gaat heel makkelijk:

 1. Maak uw keuze uit ons feestelijke assortiment aan eindejaarsgeschenken.
 2. Kies of u uw geschenk wilt personaliseren met een kaartje, logo of brief.
 3. Laat ons weten hoeveel eindejaarsgeschenken u nodig heeft.
 4. Druk op de knop en vraag uw offerte aan.

Bij DeBakkerij.com zijn wij gespecialiseerd in het leveren van grote aantallen. Wilt u uw order toch eerst overleggen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen!