• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Chocolade paaseitjes mix klein (1 kg)

Speciaal voor de chocoladeliefhebbers: een chocolade paaseitjes mix van deBakkerij in de smaken melkchocolade, pure chocolade, witte chocolade, melkchocolade met praline, melkchocolade crisp en pure chocolade met praline. De paaseitjes worden verpakt in een vrolijke geschenkdoos en zijn geschikt om als relatiegeschenk te versturen naar adressen in heel Nederland. Wij verzorgen graag de verzending voor u.

Niet op voorraad
Artikel:
60249
€ 8,95

Maximale aantal karakters: 100

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 100

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 400

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

Maximale aantal karakters: 900

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, svg, eps, pdf, gif

3 dagen levertijd (Kies je bezorgdatum bij afrekenen)

Heerlijk romige paaseitjes voor de chocoladeliefhebber

Chocolade paaseitjes en Pasen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat is maar goed ook, want dat geeft ons gelegenheid om ongegeneerd van chocolade te genieten tijdens de paasdagen. Wat is er dan ook leuker dan een paaspakket vol chocolade paaseitjes te ontvangen! Wie verrast u met Pasen?

Paaseitjes met logo

Deze heerlijke romige paaseitjes worden luchtdicht en zorgvuldig verpakt in een luxe geschenkdoos. Daarmee is dit dus een cadeau bij uitstek om als relatiegeschenk te versturen. U kunt de geschenkdoos personaliseren met uw bedrijfslogo of voorzien van een leuke paasboodschap. Zo laat u op een persoonlijke wijze zien dat u uw klanten en relaties waardeert. U kunt er ook voor kiezen om de chocolade paaseitjes direct bij u op kantoor, op de sportvereniging of op de afdeling te laten leveren en al uw werknemers te trakteren op dit paaslekkers!

Heeft u een grote bestelling? Of wilt u graag paaseitjes verzenden naar meerdere adressen in Nederland? We regelen graag de verzending voor u.

Bestel uw chocolade paaseitjes snel en online bij deBakkerij

Deze luxe geschenkdoos met chocolade paaseitjes mix is een must-have tijdens de paasdagen. Bestel daarom snel! Laat ons weten hoeveel geschenkdozen u wilt bestellen, welk logo of welke boodschap u hieraan toe wilt voegen en of wij voor u mogen verzenden. U heeft hierna geen omkijken meer naar uw bestelling, de rest doen wij!

Met een druk op de knop vraagt u een offerte aan. Wilt u liever eerst persoonlijk met ons spreken? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Neem contact met ons op, we helpen u graag bij het bestellen van uw chocolade paaseitjes mix!

Meer informatie
Gewicht(Kg)1
GlutenvrijNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chocolade paaseitjes mix klein (1 kg)
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!