• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Stroopwafels

1 Product(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 Product(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stroopwafels van DeBakkerij

De stroopwafels van de Bakkerij zijn een hele goede keuze als u op zoek bent naar een echt Nederlands relatiegeschenk. Stroopwafels staan over de hele wereld bekend als de lekkere koekjes uit Nederland. Van China tot Zuid Amerika, iedereen kent deze bekende koekjes uit de blikken met molentjes en klompjes!

Vanaf 1840 tot op de dag van vandaag worden mensen blij van verse stroopwafels. Wij begrijpen dat wel! Wie kan er nu zo’n heerlijke crunchy koek weerstaan? Die lekkere geur van ambachtelijk stroop, die zachte binnenkant en knapperige buitenkant…..

En juist omdat de stroopwafel zo’n gewilde koek is, is de stroopwafel heel geschikt als relatiegeschenk voor klanten, relaties of werknemers. Bij DeBakkerij hebben we verschillende stroopwafel cadeaus voor u om uit te kiezen. Heeft u buitenlandse klanten? Dan maakt u hen blij met stroopwafels in een nostalgisch blikje met lintjes en klompjes. Ook leuk zijn de stroopwafeltjes in een Hollands huisje. Heeft u meerdere stroopwafels nodig voor een personeelsfeest of een grote vergadering? Dan hebben wij stroopwafels voor u die u per 100 stuks kunt bestellen.

Warme of koude stroopwafels?

Wist u dat stroopwafels zowel warm als koud gegeten kunnen worden? De stroopwafels van DeBakkerij kunnen direct gegeten worden. Ze worden vers uit de bakkerij geleverd en goed verpakt verstuurd. Maar heeft u toevallig beschikking tot een oven tijdens uw bedrijfsevent? Dan is een warme stroopwafel beslist een aanrader!

Tip voor u: bij DeBakkerij kunt u uw stroopwafels bestellen in een gepersonaliseerd blik met eigen logo of zelf ontworpen etiket. Dat is pas een leuke manier van reclame maken!

Een stroopwafel voor iedereen

Wilt u deze keer de traktaties regelen voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest? Dan bestelt u natuurlijk makkelijk en snel bij de Bakkerij. Daarmee heeft u gegarandeerd snel verse stroopwafels! Vraag vandaag nog een offerte aan, dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Binnenkort heeft u de lekkerste stroopwafels van DeBakkerij in huis!