• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Koeken

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Koeken van DeBakkerij

Koekje erbij? Tegen de koeken van DeBakkerij zegt niemand nee! Want deze koeken zijn gemaakt van de beste ingrediënten, ambachtelijk bereid en worden vers uit de bakkerij geleverd. Probeer dat maar eens te weerstaan!

Vergadering, teammeeting of bedrijfsuitje? Dan hoort iets lekkers erbij! Denk aan roze koeken, gevulde koeken, appelkoeken, kokosmakronen, chocolatechip cookies of appelkruimelpencees. Kunt u niet kiezen? Dat begrijpen we! En daarom hebben voor de echte koffiekoek fan een mix aan diverse koeken.

Koffiekoeken met een boodschap

Natuurlijk zet u niet zomaar een schaal koffiekoeken neer. U wilt toch graag opvallen met uw bedrijfslogo? Voeg daarom een eigen logo of een persoonlijk etiket toe aan uw bestelling. Wij zorgen ervoor dat uw koekjestraktatie nét een tintje persoonlijk wordt.

Geen bedrijfsuitje of personeelsfeest? Maar wilt u toch uw medewerkers of relaties een persoonlijk cadeau sturen? Kies dan voor een koffiekoeken brievenbusgeschenk.

Wist u dat u bij DeBakkerij ook glutenvrije koffiekoeken kunt bestellen? Onze roze koeken en gevulde koeken zijn daarmee een welkome verrassing voor mensen met een glutenvrij dieet.

Online uw koffiekoeken bestellen

Bestel nu online uw koeken. Dat is niet alleen een snelle manier van bestellen, u hoeft ook de deur niet meer uit voor uw bestelling. Makkelijk toch? Het enige wat u hoeft te doen, is aangeven welke koffiekoek u het lekkerste vindt en hoeveel koeken u wilt bestellen. Persoonlijk logo of boodschap erbij? Ook dat kunt u aangeven tijdens uw bestelling. Nadat u een offerte voor uw koffiekoeken heeft aangevraagd, krijgt u van ons een prijsvoorstel. Daarin berekenen we meteen ook het verzenden naar meerdere adressen. Na uw goedkeuring gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de medewerkers van DeBakkerij. Wij helpen u graag met uw keuze voor de lekkerste koffiekoeken!