• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Zelf bakken

Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

Zelf bakken met DeBakkerij

Zelf bakken met DeBakkerij, dat kan gewoon! Want bij de Bakkerij vindt u de bakmixen waarmee u thuis zelf aan de slag gaat. Tover uw keuken om tot bakkerij en serveer de lekkerste eigengemaakte broodjes, koeken of cakes.

Kent u ook van die smulpapen die het liefst hun eigen broodjes, koekjes of cakes bakken? Doe hen dan een bakmix van DeBakkerij cadeau. U geeft daarmee niet alleen een origineel cadeau, maar ook nog eens een leuke activiteit. Zeer geschikt voor de doe-het-zelvers onder uw werknemers, klanten of relaties.

Bakmix met logo of kaartje

Als u bakmixen van DeBakkerij bestelt, dan kunt u een persoonlijk kaartje of logo aan uw bestelling toevoegen. In 300 woorden kunt u uw boodschap op het kaartje kwijt. Dat geeft uw cadeau een leuke personal touch! Maar natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden te bedenken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een instructie op een kaartje voor een bakwedstrijd?

Bakmix als brievenbusgeschenk

De bakmix van DeBakkerij is geschikt om te verzenden als brievenbusgeschenk. De brievenbusdoosjes zijn vanzelfsprekend geschikt voor briefpost. Bovendien verstuurt u de bakmixen dan tegen lage portokosten. Wij zorgen voor een leuk brievenbusdoosje en goede bezorging.

Wilt u bakmix naar meerdere adressen versturen? Laat het ons dan weten. Wij sturen u dan binnen een werkdag een prijsopgave toe, inclusief verzendkosten.

Online bestellen bij DeBakkerij

Bakmixen koopt u gewoon online bij DeBakkerij. U hoeft er de deur dus niet voor uit. Zo regelt u online in een handomdraai een origineel cadeau. Geef ons uw bestelling door en laat ons weten of u uw bestelling wilt personaliseren. Heeft u speciale wensen? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag. Want wij weten als geen ander: zelf bakken met DeBakkerij is gewoon hartstikke leuk!

"