• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Donuts

1 Product(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 Product(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Donuts van DeBakkerij

Kent u iemand die overheerlijke donuts zou afslaan? Wij ook niet! Donuts zijn daarom heel geschikt om uw klanten, relaties of werknemers mee te verrassen. Als er iets te vieren is, maar ook gewoon… omdat donuts zo lekker zijn!

Donuts zijn heel leuk om cadeau te geven als relatiegeschenk. De gesuikerde donuts met vrolijke kleuren en gedecoreerde toppings zijn namelijk heel feestelijk! En wat dacht u van een mixbox met verschillende donuts? Die zijn niet alleen tongstrelend lekker, maar ook nog eens een lust voor het oog! En dan zijn er ook nog heerlijke verschillende smaken. Donuts met koekjessmaak, frisse fruitsmaak, of zelfs marshmallow donuts.

Persoonlijke traktatie voor iedere smaak

Donuts zijn lekkere en vrolijke cadeautjes. Maar ze zijn pas écht leuk met een logo of persoonlijke boodschap. Voeg daarom een leuk berichtje, een vrolijke persoonlijke noot of een eigen afbeelding op een sticker toe aan uw bestelling.

Donuts bestellen

Hoeveel donuts heeft u nodig, hoeveel mensen maakt u blij? Welke smaken vindt u lekker? Laat het ons weten, wij gaan voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat uw donuts vers geleverd worden. Bovendien hoeft u niet lang op uw bestelling te wachten. Nadat u uw voorkeuren heeft aangegeven, vraagt u met één druk op de knop bij ons een offerte aan. Zodra u dit gedaan heeft, krijgt u van ons binnen een dag een prijsopgave. Wilt u naar meerdere adressen versturen? Ook daar krijgt u van ons een voorstel voor. Na uw goedkeuring zorgen wij ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk geleverd krijgt.

Heeft u vragen of wilt u graag een persoonlijk advies? Bel of mail ons, we helpen u graag met het bestellen van de donuts van DeBakkerij.