• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Tony Chocolonely

32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Chocolade van DeBakkerij

Chocolade van DeBakkerij is pure liefde! Men zegt niet voor niets: “chocolade is net als liefde, je kunt er nooit genoeg van hebben.”

Die chocolade liefde gunnen wij u met plezier! Om zelf te eten, cadeau te geven, of te versturen als relatiegeschenk naar klanten, relaties of werknemers. Of u nu kiest voor pure chocolade, melkchocolade, gemarmerde chocolade of double chocolate; met chocolade zit u altijd goed!

Chocolade is een beste vriend

Er zijn veel uitspraken over chocolade. Chocolade is een beste vriend en chocolade is zelfs beter dan therapie. En wist u dat er geen recepten zijn voor restjes chocolade? Dat komt omdat er nooit chocolade overblijft. Dat geldt zeker voor de chocolade van DeBakkerij!

Als u wilt opvallen – reclame wilt maken - , dan doet u dat met chocolade van de Bakkerij. Zeker wanneer u kiest voor gepersonaliseerde chocolade, wordt uw naam niet snel vergeten. Voeg daarom een persoonlijk logo toe of een tekstlabel met eigen ontwerp.

Chocolade is niet alleen ontzettend lekker, maar ook ontzettend leuk om te versturen als brievenbusgeschenk. U kunt uw chocolade in een leuk brievenbusdoosje laten verpakken en voorzien van een gepersonaliseerde boodschap of eigen ontwerp. Uw brievenbusgeschenk wordt dan tegen lage portokosten verstuurd naar meerdere adressen.

Chocolade bestellen

We begrijpen dat het water u in de mond loopt. Dat u uw chocolade het liefst nog vandaag bestelt. Goed nieuws, dat kan! Bestel nu uw chocolade makkelijk en snel bij DeBakkerij. Dat doet u gewoon online. Nadat u uw offerte heeft aangevraagd, sturen wij u een voorstel toe. Hierin vindt u de totaalprijs van uw bestelling terug. Ook houden wij daarbij rekening met het verzenden naar meerdere klanten, relaties of werknemers. Nadat u dit voorstel heeft goedgekeurd, zorgen wij dat uw chocolade cadeau geregeld wordt.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Kijk bij onze contactgegevens en laat ons u helpen. Wij denken graag met u mee over de lekkerste chocolade bestelling!