• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Brownies

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brownies van DeBakkerij

Deze heerlijke brownies van DeBakkerij kunt u toch niet laten liggen? Want de brownies zijn gemaakt van de beste ingrediënten, ambachtelijk bereid en worden vers geleverd. Daarmee geeft u een lekkere traktatie aan werknemers, relaties of klanten.

Brownies zijn er in allerlei vormen en maten. Een brownie is meer dan een stuk chocoladecake. Wist u dat u behalve de traditionele brownies zoals u ze kent ook vanille-brownies (blondies), chocolatechip brownies of rocky road brownies kunt bestellen? Die rocky roads zijn gemaakt van biscuit, kersen en marshmallow, mmmhhh!

Brownies als brievenbusgeschenk

Wilt u meerdere mensen verrassen? Kies dan voor brownies als brievenbusgeschenk. De brownies worden dan verstuurd in een leuk brievenbusdoosje met bakkersmotief. De doosjes zijn geschikt voor briefpost. Daarmee stuurt u uw traktatie dus makkelijk en tegen lage portokosten naar verschillende adressen. De brownies worden vers uit de bakkerij geleverd en komen vers aan.

Wilt u de brownies naar meerdere relaties verzenden? Geef dit dan aan tijdens uw bestelling. Zo kunnen wij snel voor u een prijsopgave maken inclusief verzending.

Uw brownie traktatie wordt nog leuker ontvangen als u kiest voor een luxe doosje met een eigen logo of een etiket met eigen ontwerp. Ook kunt u kiezen voor een kaartje, waarin u in 300 karakters uw boodschap schrijft.

Makkelijke brownie traktatie

De brownies kunnen zo geserveerd worden. Ze hoeven niet opgewarmd of afgebakken te worden. Zo serveert u in een handomdraai een lekkere brownie traktatie. U kunt deze traktatie bovendien heel makkelijk online bij ons bestellen. Het enige wat u hoeft te doen, is ons te laten weten hoeveel brownies u nodig heeft en voor welke smaak u kiest. Vraag dan een offerte aan en laat ons de lekkerste brownies van DeBakkerij voor u regelen