• Check
    Ambachtelijke producten!
    Dagelijks vers bereid
 • Check
    Vers bezorgd!
    Op de dag dat u het wil
 • Check
    Expert in grote aantallen
    Met bedrijfslogo of tekst
 • Check
    Offerte binnen 1 dag!
    Gemakkelijk online aan te vragen

Altijd lekker

Producten 1-32 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zoet en hartig lekkers van DeBakkerij

Zoet en hartig lekkers van de Bakkerij, dat is om uw vingers bij af te likken! Koekjes, brownies, donuts, macarons, …het kan niet op. Zoekt u een geschikt relatiegeschenk voor een echte smulpaap? Of wilt u uitdelen op kantoor, op uw afdeling of op de sportvereniging? Dan hebben wij wat u zoekt!

Voor elke smaak en voor elke gelegenheid vindt u bij de Bakkerij een passend geschenk. Stelt u zich eens voor dat u bij een volgend werkoverleg binnenkomt met vrolijk gekleurde macarons? Of verse brownies? Om uw vingers bij af te likken! Of wat dacht u van een mix aan lekkere koekjes, als bedankje aan klanten? Donuts tijdens uw volgende event? Wat u ook kiest, met zoet of hartig lekkers van DeBakkerij maakt u een goede keuze.

Wist u trouwens dat u ook uit ons glutenvrije assortiment kunt kiezen?

Persoonlijke traktatie voor iedere smaak

Het zijn niet zomaar koekjes, muffins of donuts, het zijn uw persoonlijke traktaties met uw eigen logo! Voeg uw logo of boodschap toe aan uw bestelling en zorg voor een traktatie die niet snel meer vergeten wordt. Een persoonlijk briefje toevoegen behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt uw persoonlijke boodschap in 300 woorden kwijt op een leuk kaartje.

Tip van DeBakkerij: Ook voor relaties of klanten in het buitenland hebben wij geschikte traktaties. Kies bijvoorbeeld voor stroopwafels in blik of voor een pakje kleine stroopwafels.

Online zoet en hartig lekkers bestellen

Als u geen tijd heeft om naar een winkel te gaan om uw traktatie te kopen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij DeBakkerij bestelt u online makkelijk en snel! U kunt uw bestelling op meerdere adressen laten bezorgen. Dat scheelt ook nog eens een rondje omrijden! Grote bestellingen zijn geen probleem. Neemt u contact op met ons voor vragen, ideeën of wensen. Wij helpen u graag aan zoet en hartig lekkers van DeBakkerij.